NavMenu

Najnoviji delikatesni proizvodi iz Mađarske - "Tisacoop" proširio asortiman

Izvor: eKapija Petak, 26.08.2011. 10:21
Komentari
Podeli

"Tisacoop" iz Kanjiže će ove godine obradovati svoje kupce najkvalitetnijim delikatesnim proizvodima iz Mađarske, a to su pre svega: pačije meso, guščije meso, ćureće meso, meso kunića, mađarska kvalitetna vina, šampanjci i tradicionalni mađarski slatkiši.

- "Tisacoop" sarađuje sa 27 proizvođača priznatih mađarskih brendova delikatesnih proizvoda i dalje će proširivati asortiman i promovisati najbolje mađarske brendove u Srbiji - navedeno je u saopštenju kompanije.

Svi novi proizvodi za sada se mogu naći samo u "Tisacoop" prodavnici "Hungarikum centar" u Beogradu, Makenzijenva 30, a za gastro, horeca i ponudu na veliko zainteresovani se mogu informisati na adresi: www.tisacoop.rs

"Tisacoop" najavljuje i da će uskoro kompletan asortiman najkvalitetnijih mađarskih proizvoda biti dostupan u trgovinskim centrima širom Srbije.

"Tisacoop" je osnovan 1990. godine u Kanjiži. Osnovna delatnost preduzeća je uvoz prehrambenih proizvoda iz Republike Mađarske kao i ostalih zemalja Evropske unije i distribucija po Srbiji sopstvenim hladnjačama.

Sa uspešnim, mladim timom preduzeće radi na uvođenju standarda EN ISNO 9001-2008 i HACCP sistema upravljanja kvalitetom. Najznačajnije proširenje delatnosti preduzeća obeležava početak izvoza prehrambenih i konditorskih proizvoda iz Srbije za Republiku Mađarsku.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Air Serbia: U Beograd stigao osmi ATR 72-600, uskoro ulazi u saobraćaj

Aviokompanija Er Srbija (Air Serbia) saopštila je da je u Beograd stigao osmi avion ATR 72-600, koji bi posle obaveznih procedura trebalo da uđe u saobraćaj te kompanije u narednim danima. Nova letelica ima devet godina i nosi registarsku oznaku YU-ASF. U boje i oznake srpske nacionalne avio-kompanije avion je ofarban u Tuluzu, a od 10. marta bio je u proceduri primopredaje i tehničkih kontrola u Francuskoj, navodi se u saopštenju. Izvršni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.