NavMenu

Transfera predstavila rezultate poslovanja: Uspešna poslovna 2023. godina

Izvor: Promo Ponedeljak, 22.04.2024. 11:30
Komentari
Podeli

(Foto: Transfera)
Kompanija Transfera predstavila je rezultate poslovanja za 2023. godinu i prvi kvartal 2024. godine. I pored izazova koje je prethodna godina donela, prouzrokovanih globalnom krizom i uticajem geopolitičkih faktora, Transfera sa ponosom ističe da je ostvarila rast od 3,6%, uz približno istu ostvarenu dobit kao i u 2022. godini.

Početak 2024. godine u znaku je realizacije strateških ciljeva postavljenih prethodne godine-u prvom kvartalu ostvaren je rast prihoda od preko 15%. U narednom periodu, fokus kompanije ostaje na regionalnom rastu i razvoju, digitalizaciji poslovanja i uvođenju inovativnih tehnologija, kao i proširenju Transfera logističkog parka i skladišnih kapaciteta.

- Ponosni smo na to što smo, u ovako dinamičnim poslovnim vremenima, uz pomoć dobro postavljene strategije i jakog timskog rada uspeli da odolimo eksternim izazovima i ostvarimo pozitivne poslovne rezultate. U odnosu na to, postavili smo ambiciozne ciljeve za 2024. godinu i sudeći po dosadašnjoj situaciji, na sjajnom smo putu za njihovo ostvarenje - izjavio je Vladimir Popović, finansijski direktor kompanije Transfera.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.05.2024.  |  Agro, Građevina

Naručena izrada tehničke dokumentacije za rekonstrukciju Bajlonija - U planu podzemni i nadzemni deo pijace i garaža sa 305 parking mesta

Sekretarijat za investicije grada Beograda raspisao je javnu nabavku za izradu tehničke dokumentacije za izgradnju Bajlonijeve pijace (zvanično pijaca Skadarlija). Na tom prostoru kako je i ranije najavljivano, uz novi pijačni kompleks u planu je i metro stanica "Skadarlija". Za predmetnu lokaciju, kako se podseća u tehničkoj dokumentaciji, urađen je i potvrđen jednistven Urbanistički projekat od 3. oktobra 2023.godine. za obe namene,

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.