NavMenu

Flash - Pouzdan sistem za hitne pošiljke

Izvor: eKapija Petak, 21.06.2024. 09:00
Komentari
Podeli

(Foto: Flash)
Potreba za hitnim transportnim servisima sve je češća u različitim industrijama. Vodeći evropski pružalac premium freight usluga, Flash, od prošle godine prisutan je i u Beogradu, i za kratko vreme postao je pouzdan partner svima kojima je potrebno da odmah, bezbedno i pouzdano transportuju robu u Srbiju ili iz Srbije.

Na poziv klijenta, Flash stupa u akciju poput hitne pomoći ili vatrogasne brigade - preuzimanje pošiljki vrši u roku od 60 do 90 minuta i jednostavno, brzo i efikasno osigurava hitne transporte, i to po veoma konkurentnim cenama.


Preuzimanje u roku od 1 h od prijema transportnog naloga

Četiri decenije tradicije u razvoju hitnih, vremenski kritičnih transporta u gotovo čitavom svetu, u kombinaciji sa dugogodišnjim iskustvom tima u Srbiji, uz operativnost 24/7 garantuju klijentima pouzdan servis.

Flash u svojoj evropskoj mreži ima 40.000 kombi vozila koja su spremna da bilo gde izvrše preuzimanje u roku od 1 h od prijema transportnog naloga. Ovakvu impresivnu brzinu omogućava digitalna platforma koja služi i kao track & trace sistem kojem klijenti imaju pristup za svoje transporte, tako da u svakom trenutku znaju gde se njihova pošiljka nalazi.

U bliskoj saradnji sa globalno pozicioniranim kancelarijama koje pružaju podršku gde god je to potrebno, Flash Srbija osigurava najviši mogući kvalitet, bez obzira na transportni put i smer. Kompanija podržava klijente u svim carinskim postupcima što predstavlja pogodnost, pogotovo u saradnji sa evropskim kompanijama i tržištima koji su se od toga odvikli.

Nebojša Mandić, direktor Flash Srbija (Foto: Flash)Nebojša Mandić, direktor Flash Srbija

Za premium freight najviše se koriste hitni kombi servisi za transporte do 10 paleta, odnosno 1,000 kg. Činjenica da se većina transporta obavlja kombi vozilima, što omogućava korišćenje i manjih graničnih prelaza na kojima se gužve ređe pojavljuju, kao i dobro poznavanje propisa, garantuju efikasan transport čak i u izazovnim situacijama.

Pored kombi servisa, kompanija pruža premijum rešenja i u avio-saobraćaju, gde su obezbeđeni čarteri kada je potrebno bez odlaganja transportovati veću količinu robe, a na raspolaganju su i on-board kuriri za hitne transporte manjih pošiljki.


Idealno rešenje za auto industriju

Flash sistem za hitne pošiljke koristi najpre automobilska industrija, kako za hitnu otpremu automobilskih komponenti proizvođačima vozila, tako i za hitan uvoz repro materijala.

Proizvođači automobilskih komponenti koji posluju u Srbiji, svesni su da ne smeju da dopuste zastoje i kašnjenja u proizvodnji, ali ni da prouzrokuju prekid proizvodnje automobila koji te komponente koriste, jer to za posledicu ima višemilionske penale.

Ali, usluge kompanije Flash koriste i drugi, poput avio-industrije i mašinske industrije kada je potrebno hitno dopremiti delove za popravku aviona ili mašina. Među korisnicima su i IT kompanije, kojima hitno otpremanje ili dopremanje opreme osigurava neometan rad sistema, kao i marketinške kompanije kada njihove materijale treba hitno transportovati za kampanje, prezentacije ili sajmove.

Flash Srbija - neočekivano više nije prepreka.


Fotogalerija
Flash
Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.07.2024.  |  Industrija

Vlada Srbije donela uredbu o primeni Uredbe o utvrđivanju prostornog plana područja posebne namene za realizaciju projekta Jadar

Vlada Srbije usvojila je Uredbu o primeni Uredbe o utvrđivanju prostorng plana područja za realizaciju posebne namene za realizaciju projekta eksploatacije i prerade minerala jadarit "Jadar". Kako se navodi u dokumentu objavljenom na sajtu Vlade, danom stupanja na snagu ove uredbe ponovo počinje da se primenjuje Uredba o utvrđivanju Prostornog plana područja posebne namene za realizaciju projekta eksploatacije i prerade minerala jadarita

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.