Izvor: eKapija | Petak, 19.08.2011.| 11:15
Izdvojite članak Odštampajte vest

"Metalka Majur" uskoro počinje prodaju novog proizvodnog programa sklopki i priključnica "mini OG"

Uskoro počinje prodaja novog proizvodnog programa sklopki i priključnica "Metalke Majur", najavila je ta kompanija. Program pod nazivom "mini OG" namenjen je ugradnji na zid, i najčešću primenu ima u instalacijama u proizvodnim halama, podrumima, garažama i drugim mestima gde je instalacija izvedena spolja, na zidu.

- Stepen zaštite je IP 44 (zaštita od prskajuće vode), što je najčešći zahtev korisnika OG programa, a gama proizvoda u ovom programu sadržaće samo najfrekventnije artikle. Najveća prednost programa "mini OG" su male dimenzije (osnova je 60 x 70mm), što omogućava ugradnju na mnogim nepristupačnim mestima, kao i tamo gde je prostor problem. Uz dimenzije, "mini OG" ima vrlo dopadljiv i savremen dizajn, provereno kvalitetan podsklop (što garantuju brojni sertifikati značajnih sertifikacionih kuća iz Evrope) i robusno plastično kućište što garantuje dug radni vek u otežanim uslovima - navedeno je u saopštenju "Metalke Majur".

"Mini OG" će se proizvoditi u beloj boji i namera "Metalke Majur" je da ovim programom zameni "Apolo OG", proizvodni program koji je dugi niz godina predstavljao standard za ovu vrstu proizvoda u ovom delu Evrope.

"Metalka Majur" će uskoro svojim klijentima i krajnjim potrošačima dostaviti detaljnije informacije o datumu početka prodaje, cenama, asortimanu i drugim važnim detaljima.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.