NavMenu

Kladovo gradi kompleks bazena između dva jezera - Traži se izvođač radova

Izvor: eKapija Četvrtak, 11.04.2024. 11:25
Komentari
Podeli
(Foto: Arhitekta 7 Beograd)
Ministarstvo turizma i omladine raspisalo je tender za 1. fazu izgradnje kompleksa gradskih bazena sa pratećim sadržajima u Kladovu.

Kompleks je planiran na katastarskoj parceli 7008 K.O. Kladovo, čija je ukupna površina 22 548 m². Parcela se nalazi pored sportskog centra Jezero, između dva jezera, u blizini Dunava sa severne strane.

Predviđena je gradnja otvorenih bazena sa pratećim sadržajima. Konkretno, u okviru kompleksa gradiće se info pultovi sa naplatom za vozila i pešake, upravna zgrada, kafeterija, dva bazena, prostorije za spasioce, sanitarni blokovi i svlačionice.

Prvi bazen je bazen za plivače, prelivni, dimenzija 34x25 metara, vodene površine 850m² i dubine od 2,2 metra, što omogućava održavanje sportskih sadržaja kao i rekreativno plivanje.

Drugi je bazen za decu sastavljen od dva dela - veći deo je elipsastog oblika površine 373,28m² i dubine 0,4m, dok je drugi deo okruglog oblika, za brčkanje, površine 84,50 m2 i dubine 0,2m.

Vrednost posla procenjena je na 425 miliona dinara (oko 3,6 mil EUR).

Tender je otvoren do 30. aprila, o ostalim detaljima OVDE.

Podsetimo, gradnja bazena najavljena je početkom 2022. godine, kada je na javnu prezentaciju stavljen urbanistički projekat kompleksa koji je izradio Arhitekta 7 Beograd.


Krajem 2023. raspisan je tender za projektanta, a posao su dobile firme Cepting doo Beograd i Revolution architects doo Beograd.

B. P.
Sportska hala Jezero Kladovo
Google Maps
Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.05.2024.  |  Finansije

Kako bi trgovinski sukob EU i Kine uticao na Srbiju i šta bismo mogli da izgubimo?

U narednih mesec dana očekuje se da Evropska komisija objavi nalaze istrage o kineskim subvencijama za električna vozila (EV) koju je pokrenula u septembru prošle godine, a rezultat bi mogle da budu i kompenzacione carine na električna vozila iz Kine. U eventualnom trgovinskom ratu EU i Kine, Srbija bi mogla da izvuče deblji kraj, kaže za eKapiju koordinator Mreže za poslovnu podršku Dragoljub Rajić. Naime, predsednica Evropske komisije

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.