NavMenu

Kostas Macheras vodi "Delhaize" u Jugoistočnoj Evropi - David Vander Schueren zadužen za Srbiju

Izvor: eKapija Petak, 29.07.2011. 08:40
Komentari
Podeli

Belgijska kompanija "Delhaize" završila je preuzimanje trgovinskog lanca "Delta maxi", za koji je platila 932,5 mil EUR, a kako "eKapija" saznaje poslove te grupacije u Jugoistočnoj Evropi vodiće Kostas Macheras, izvršni potpredsednik "Delhaize" grupe i član Izvršnog komiteta "Delhaize" grupe.

John Kyritsis će biti odgovoran za Grčku i Albaniju, Xavier Piesvaux za Rumuniju, David Vander Schueren za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru, a Erikjan Lantink za Bugarsku. Oni su odgovorni za operacije, lanac snabdevanje, nabavku, kvalitet i razvoj poslovanja u različitim zemljama.

Pet rukovodilaca prethodnog "Delta Maxi" tima odgovaraće David Vander Schuerenu. Miloš Ristić na poziciji višeg potpredsednika "category" menadžmenta biće zadužen za lanac snabdevanja i kvaliteta za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru. Jelena Knežević Vlahović je na poziciji direktora "category" menadžmenta. Miloš Jauković biće direktor lanca snabdevanja, Slobodan Rudan je direktor operacija za Srbiju, Vladimir Đilas, "country" menadžer za Bosnu i Hercegovinu. Aleksandar Jerić je "country" menadžer za Crnu Goru, a Ivan Kostić direktor tranzita, kompenzacija i indirektne nabavke.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.