NavMenu

Na Mirijevu će nići nova zgrada sa 42 stana (FOTO)

Izvor: eKapija Petak, 23.02.2024. 10:35
Komentari
Podeli
(Foto: Print screen / Urbanistički projekat / Macro Plan Investments)
Na Mirijevu je u planu gradnja stambeno-poslovnog objekta spratnosti Po+P+3+Ps. Projektovana su 42 stana i jedan poslovni prostor.

Podrumska etaža planirana je većim delom za garažu, a ovde će se nalaziti i jedan poslovni prostor. Ostali deo su prateći prostori za infrastrukturu i stanarske ostave. Osim zajedničke garaže u koju se ulazi sa novoplanirane saobraćajnice, sa bočne strane objekta planirano je 17 PM od čega su dva za osobe sa invaliditetom, dva dupleksa sa po 4 PM (ukupno 25 PM), plus četiri zasebne garaže, što je ukupno 29 PM u garaži. U okviru parcele planirano je još 19 PM. Planirana su dva mesta za postavku dva stalka za bicikle sa po pet mesta (za 10 bicikala).

Glavni ulaz u objekat predviđen je iz ulice Kapetana Miloša Žunića.

Sve nadzemne etaže su stambene sa ukupno 42 stana različitih struktura od garsonjera do trosobnih stanova. Na prvom i drugom spratu formirano je po devet stambenih jedinica. U prizemlju, na trećem spratu i povučenom spratu formirano je po osam stambenih jedinica.

Planirana su i dva lifta.

BGRP objekta iznosi 2.992,20 m2.

Investitori su tri fizička lica, a projektant je Macro Plan Investments doo Beograd.

A. K.


Fotogalerija
Kapetana Miloša Žunjića
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.