NavMenu

Kompanija Debox pouzdan partner za međunarodni i domaći transport - Više od 20 godina uspešno rešavaju i najsloženije poslove carinjenja

Izvor: eKapija+ Ponedeljak, 12.02.2024. 12:08
Komentari
Podeli
(Foto: Debox)
Dvadeset dve godine iskustva i uspešnog poslovanja kompanije Debox dobar su osnov za optimizam, rast i razvoj u narednom periodu. Visok nivo kvaliteta usluga plod je timskog rada stručnog i kvalitetnog tima koji posvešćenošću i entuzijazmom rešava i najsloženije poslove carinjenja.

Debox doo osnovan je 2001. godine i od tada se uspešno bavi poslovima iz oblasti carinskog posredovanja, logistike, međunarodnog i domaćeg transporta.

Dokaz za to je više od 1.000 zadovoljnih poslovnih partnera koji su u rasli i razvijali se zajedno sa Debox-om.

Kao rezultat uspešnog rada je dobijanje sertifikata Excellent SME /Small & Medium Enterprises/ koji dodeljuje Privredna komora Srbije. Sertifikat Excellent SME je potvrda o bonitetu čija je svrha promovisanje uspešnih kompanija i dobre poslovne prakse koju neguju kao i transparentnosti i bezbednosti poslovanja.

Tim kompanije Debox (Foto: Debox)Tim kompanije Debox
Isto tako Uprava Carina Republike Srbije je Debox-u dodelila status ovlašćenog privrednog subjekta, čime je kompanija jos više podigla nivo usluga usmerenih na brzo i efikasno zadovoljenje potreba partnera.

Status ovlašćenog privrednog subjekta podrazumeva da je kompanija u celoj EU pouzdan partner u poslovima u vezi sa carinom, iz čega proizilaze i određne olakšice u carinskom postupanju.

Uspešan dugogodišnji rad je dobra preporuka za sve nove poslovne partnere da će dobiti svu neophodnu stručnu pomoć, kao i brzu i efikasnu realizaciju posla.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

19.02.2024.  |  Industrija, Građevina

Položen kamen temeljac za dogradnju Naučno-tehnološkog parka u Nišu - U novih 9.500 m2 biće uloženo 25 mil EUR

U Nišu je položen kamen temeljac za izgradnju druge faze Naučno-tehnološkog parka u tom gradu, a predsednica Vlade Ana Brnabić najavila je da je zadatak da on bude završen do oktobra 2025. godine. Brnabić je dodala i da će u radove biti uloženo 25 mil EUR, navodi se na sajtu Vlade Srbije. Novi objekat u Nišu, koji će biti izgrađen u severozapadnom delu kompleksa NTP Niš, između višenamenske lamele Elektronskog fakulteta i

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.