NavMenu

EPS i Elektrodistribucija Srbije doo Beograd oglasili prodaju građevinskog zemljišta i objekata u Bloku 20

Izvor: eKapija Nedelja, 11.02.2024. 16:48
Komentari
Podeli
(Foto: Screenshot)
Nedugo pošto je prodata godinama zapuštena, nedovršena zgrada Rada, u njenom komšiluku u Bloku 20, Elektroprivreda Srbije ad Beograd i Elektrodistribucija Srbije doo Beograd oglasile su prodaju građevinskog zemljišta na nekoliko katastarskih parcela oivičenih ulicama Vladimira Popovića i Milentija Popovića i Zemunskim putem, kao i nekoliko objekata na tim parcelama i to putem prikupljanja pismenih ponuda za otuđenje nepokretnosti u zajedničkoj svojini.

Reče je konkretno o parcelama čije su površine 5.424, 5.016, 1.741 i 428 m2. Na prodaju su i objekti u izgradnji na predmentnim parcelama - energetsko-poslovni objekat A i B, objekat garaže C, objekat skloništa D i objekat E (koji čine kolsko-pešačka saobraćajnica, parking mesta, slobodne i zajedničke površine).

- Iz prodaje se izuzima elektroenergetski deo objekta A, trafostanica 110/10 KV, koja se nalazi u centralnom delu objekta i zauzima etažu podruma, prizemlja i mezanina, sa površinom od 2.601,43 m2, sa pripadajućim ventilacionim kanalima koji se prostiru do krova. Elektrodistribucija Srbije doo Beograd ostaje isključivi investitor na TS - ističe se u oglasu u kome se naglašava da se nepokretnosti prodaju u viđenom stanju.

Početna cena po kojoj se prodaje ova imovina je 48.536.127 EUR

Kako je naglašeno, kriterijum za izbor najpovoljnijeg ponuđača biće najviša ponuđena cena koja mora biti jednaka sa početnom ili veća od nje.

Rok za podnošenje ponuda je 12. mart.

Više detalja se može naći OVDE.

D. A.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

19.02.2024.  |  Industrija, Građevina

Položen kamen temeljac za dogradnju Naučno-tehnološkog parka u Nišu - U novih 9.500 m2 biće uloženo 25 mil EUR

U Nišu je položen kamen temeljac za izgradnju druge faze Naučno-tehnološkog parka u tom gradu, a predsednica Vlade Ana Brnabić najavila je da je zadatak da on bude završen do oktobra 2025. godine. Brnabić je dodala i da će u radove biti uloženo 25 mil EUR, navodi se na sajtu Vlade Srbije. Novi objekat u Nišu, koji će biti izgrađen u severozapadnom delu kompleksa NTP Niš, između višenamenske lamele Elektronskog fakulteta i

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.