NavMenu

Država traži konsultanta za zaštitu Obrenovca od poplava - Raspisan poziv za iskazivanje zainteresovanosti

Izvor: eKapija Petak, 09.02.2024. 08:42
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: think4photop/shutterstock.com)Ilustracija
Ministarstvo finansija raspisalo je javni poziv za iskazivanje zainteresovanosti za konsultanta na projektu izgradnje objekata za zaštitu od poplava grada Obrenovca.

Kako je navedeno u pozivu, Svetska banka finansira Program integrisanog razvoja koridora reka Save i Drine (SDIP), a deo će biti iskorišćen za konsultantske servise za zaštitu od poplava.

Konsultantske usluge obuhvataju projektovanje radova na sanaciji poplava zaštitnih konstrukcija i sistema upravljanja odvodnjavanjem. Konkretno, u pitanju su dodatni geodetski radovi i geotehnička istraživanja, projekat za građevinsku dozvolu i građevinski projekat i revizija dimenzija konstrukcija predloženih u idejnom projektu (na osnovu dodatnih hidrološko-hidrauličnih analiza poplava u slivu reke Kolubare).


Rok za iskazivanje interesa je 23. februar, detaljnije OVDE.

B. P.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

21.04.2024.  |  Građevina

Cveta visokogradnja u Kraljevu - Sve interesantnija i Ribnica

Poslednjih godina gradi se veliki broj zgrada u prvoj gradskoj zoni u Kraljevu. Na nekoliko lokacija u užem i širem gradskom jezgru niču višeporodični stambeni objekti. - Trenutno je u izgradnji devet zgrada u užoj gradskoj zoni, a one su u različitim fazama izgradnje - kaže Zvonko Kovačević rukovodilac Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo i stambeno-komunalne delatnosti. U toku su i završni radovi na dve zgrade u Zelenoj gori, a

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.