NavMenu

A&T Invest Plus planira gradnju kompleksa višeporodičnih stambenih objekata u Sremskoj Mitrovici

Izvor: eKapija Subota, 03.02.2024. 12:28
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pexels / PhotoMIX Company)Ilustracija
U Sremskoj Mitrovici u planu je gradnja kompleksa višeporodičnih stambenih objekata na adresi Žrtava fašizma.

U planu su tri višeporodična stambena objekta, spratnosti Po+P+2+Pk, saobraćajnice i manipulativne površine, parking za putnička vozila i prateća infrastruktura.

Na parceli su planirana dva nadzemna parkirališta i dve podzemne garaže, kako bi se obezbedio potreban broj mesta za sve stanare. U okviru saobraćajnog rešenja se formira unutrašnja sobraćajnica sa pristupnim platoom sa ukupno 68 parking mesta na površini parcele i zelenom površinom, kao i mestom za odlaganje otpada nastalog korišćenjem novoplaniranih objekata.

Pristup objektima je organizovan sa unutrašnje saobraćajnice, izuzev objekta broj 1 koji ima direktan pristup sa Ulice žrtava fašizma. Ostala dva objekta imaju sopstvene podzemne garaže, tako da se objektima može pristupiti kroz garažu ili pešačkim pristupom iz dvorišta.

Investitor je A&T Invest Plus doo iz Sremske Mitrovice, izvođač je Data project, a obrađivač urbanističkog projekta . dipl.ing.arh. Peco Božinovski.

Javna prezentacija traje do 6. februara.

A.K.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.02.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Panonske terme u Inđiji imaće više od 1 km tobogana, 6 bazena i hotel i to samo u prvoj fazi - Evo kako će izgledati budući najveći akva park u Srbiji (FOTO)

Panonske terme, akva park u Inđiji, imaće tobogane dužine oko 1 km, a kompleks bazena sa hotelom biće izgrađen na površini od 6 hektara. Vrednost investicije je 12 mil EUR, najavio je predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak. - Ovo nije samo zabava u akva parku, već i zapošljavanje novih radnika, kao i upotpunjavanje kompleksa brojnim sportskim sadržajima u okviru hotelske infrastrukture - istakao je predsednik opštine, uveren da će

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.