NavMenu

Banka na dohvat ruke - ProCredit uveo aplikaciju za mobilno bankarstvo

Izvor: eKapija Subota, 02.07.2011. 21:47
Komentari
Podeli

ProCredit banka uvela je aplikaciju za mobilno bankarstvo i unapredila aplikaciju za Internet bankarstvo uvođenjem novih, jedinstvenih funkcija na domaćem tržištu, uz koje do nedavno alternativni kanali bankarskih usluga praktično postaju potpun bankarski servis u pokretu, saopštila je banka.

Do skora, mobilno bankarstvo se odnosilo na mogućnost uvida u stanje na računima i SMS izveštaje o transakcijama, dok nova usluga Mbanking omogućava punu funkcionalnost u obavljanju novčanih transakcija putem mobilnog telefona. I više od toga, osim naloga za prenos i uplatu, Mbanking omogućava i pregled kursne liste, ali i kupovinu i prodaju deviza i detaljan pregled informacija o karticama koje korisnik ima u upotrebi. Dostupna su najrazličitija podešavanja aplikacije prema individualnim potrebama i želji korisnika, poput promena fonta, jezika i PIN-a. Aplikacija je jednostavna za korišćenje, nezavisna od mobilnog operatera, može se koristiti na većini telefona, a lista se stalno proširuje novim modelima.

Nova usluga Internet bankarstva takođe donosi niz unapređenja pa je sada osim uvida u tekuće račune, izvode i vršenje transakcija, klijentima na raspolaganju i niz na našem tržištu jedinstvenih mogućnosti poput podnošenja zahteva za kredit i druge različite usluge i potvrde, reizdavanje kartica, slanje poruka banci, korišćenje dozvoljenog minusa i najavu podizanja gotovine. Aplikacija omogućava i upravljanje štednim računima klijenta, kreiranje trajnih naloga i kupoprodaju deviza, kao i korišćenje kreditnog kalkulatora, uvid u plan otplate kredita i pregled uplata iz prethodnog perioda. Puna mobilnost ogleda se u činjenici da se koristi bez ikakve prethodne pripreme, na svim poznatim Internet čitačima i na bilo kom računaru sa pristupom Internetu, a makismalna bezbednost omogućena je pomoću autorizacije SMS porukama sa tajnim kodom ili tokenima.

- Uvođenjem i unapređenjem ovih usluga, koje su na nivou najsavremenijih svetskih trendova, želeli smo pre svega da obezbedimo klijentima maksimalan komfor i slobodu u saradnji sa bankom, kako kroz mogućnost izbora vremena i mesta za realizaciju poslova, tako i kroz brze i jednostavne aplikacije koje sve to čine pouzdanim i efikasnim – izjavio je Gojko Vučinić, direktor sektora za poslove sa stanovništvom ProCredit banke.

Nove usluge banke dostupne su samostalno, kao i u okviru različitih paketa usluga, a pored podnošenja zahteva u ekspoziturama, to je moguće učiniti i preko sajta banke, u skladu sa karakterom samih usluga. Tokom promotivnog perioda, za prvih petsto klijenata koji apliciraju za uslugu mobilnog bankarstva, ona je besplatna.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Agro, Finansije

Digitalno svinjarstvo - Kupite Pig token, a posle dve i po godine dobijate 100 kilograma svinjetine

Uzgajate svinje, a ne odlazite na farmu, nema blatnjavih čizama, ni ustajanja u cik zore da bi se nahranile životinje. Zvuči filmski, ali nije. Krešimir Kuterovac, stočar iz Hrvatske, pokrenuo je sa kompanijom Beyondi i Blok Be platformu GoAgro pomoću koje svako može da postane stočar, a da posao uzgajivača svinja radi neko drugi. - Vi kupujete digitalni oblik svinje - PigNFT (Pig token). Minimalna cena je 220 EUR za koju posle dve i po

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.