NavMenu

U Subotici u planu gradnja zgrade sa 20 stanova

Izvor: eKapija Petak, 08.12.2023. 13:05
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay/manfredrichter)Ilustracija
Stalaćka ulica u Subotici trebalo bi da bude mesto gradnje višeporodičnog stambenog objekta, nakon što se uklone postojeći na pareli.

Planirana je izgradnja objekta spratnosti Po+P+3+Ps. Nadzemne etaže, počev od prizemlja su namenjene stanovanju, dok je u podrumskoj etaži lociran deo parkiranja (garažiranje), a jedan deo je rešen u vidu parkinga u
sklopu planirane parcele.

U sklopu objekta je planirano 20 stambenih jedinica. U podrumu objekta planirano je osam garažnih mesta, a u dvorištu je planirano 12 parking mesta.

Planira se ozelenjavanje slobodnih površina, kao i proširenje i dopuna postojećeg visokog rastinja u regulaciji postojeće ulice, koji ublažavaju negativna dejstva (buka, vibracije, prašina ...) planiranog višeporodičnog stambenog objekta.

Naručilac je Dinamik gradnja, obrađivač JP za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje Subotica, a za idejno rešenje bio je zadužen Kubarch.

A. K.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.02.2024.  |  Građevina

Novi Trg Republike preko puta Palate Srbija - U Bloku 26 napreduje gradnja tri stambeno-poslovna objekta, najviši će imati 17 spratova

Preko puta Palate Srbija, u Bloku 26, za dve godine bi trebalo da bude završen prvi od tri nova stambeno-poslovna objekta, prenosi portal Gradnja. Pripremni radovi na prvom, najvišem objektu uz Bulevar Mihajla Pupina počeli su sredinom 2022. godine i do sada su izgrađena prva četiri, od ukupno 17 spratova. Po projektu čiji je razrađivač Energoprojekt Arhitektura i Urbanizam, ovaj objekat će se sastojati od dva dela - stambenog, visine

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.