NavMenu

Sajam stranih nekretnina u Beogradu

Izvor: Promo Utorak, 05.12.2023. 09:52
Komentari
Podeli
(Foto: United expo)
Proverene građevinske kompanije i agencije za nekretnine iz desetak zemalja okupiće se 16. i 17. decembra u hotelu Metropol Palace u Beogradu na Sajmu stranih nekretnina "United property expo". Posetiocima će biti predstavljeno više od 10 000 nekretnina iz Crne Gore, Portugala, Turske, Grčke, Gruzije, Španije, Italije, Kipra (uključujući i severni deo), kao i iz drugih zemalja.

(Foto: United expo)

Posetioci sajma moći će da kupe novu nekretninu za ličnu upotrebu ili ga kupe prostor za iduće izdavanje, uložiti u perspektivan projekat ili komercijalnu nekretninu.

(Foto: United expo)

Svaki posetioc će dobiti savete o porezima, uslovima hipoteke, boravišnim dozvolama i dobijanju državljanstva putem investiranja.

(Foto: United expo)

Takođe, posetioci će dobiti i posebne uslove za kupovinu nekretnine - dodatne opcije od agencija, pojedinačne ponude građevinskih kompanija, kao i punu pravnu podršku prilikom sklapanja ugovora.

(Foto: United expo)

Za besplatnu ulaznicu za sajam, registrujte se na web stranici organizatora putem linka.

(Foto: United expo)

Radno vreme sajma biće od 12 do 18 časova.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.04.2024.  |  Energija, Industrija, Građevina

Nova privredna zona u Prokuplju sprema se za investitore - Počela gradnja trafostanice

U privrednoj zoni u Prokuplju počela je izgradnja trafostanice TS35/10kV "Prokuplje 5", snage 2×8 MVA. Investitor i finansijer je Elektrodistribucija Srbije, a vrednost je 274 miliona dinara, bez PDV-a. Rok za završetak ovih radova, sa tehničkim pregledom i ishodovanjem upotrebne dozvole, je 9. jul 2025. godine. - Industrijska zona u Prokuplju i zvanično je u registru republičke Razvojne agencije i sada su na potezu potencijalni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.