NavMenu

Erker plus u Novom Sadu gradi zgradu uz slogan "Živeti komotno" - Prostrani stanovi i komforni poslovni prostori (FOTO)

Izvor: eKapija Ponedeljak, 04.12.2023. 14:54
Komentari
Podeli
Stanovnici zgrade u Šajkaškoj ulici broj 10 u Novom Sadu 2025. godinu dočekaće u novim stanovima, jer je useljene planirano 31. decembar 2024. godine.

Za ovaj projekat zadužena je kompanija Erker plus, čiji je slogan "Živeti komotno". Upravo ovaj koncept - široko i domaćinski primenjen je i na pomenutoj zgradi, a odnosi se na način gradnje, kao i vrednosti koje kompanija zastupa.

- Što se tiče načina gradnje, visina zidova u našoj novoj zgradi u Šajkaškoj ulici u Novom Sadu je 2,70 m, što je iznad proseka većine zgrada koje se grade poslednjih godina. Takođe, u novoj zgradi, nijedan stan nije manji od 42 kvadrata. Istovremeno, visina poslovnog prostora, koji se nalazi iznad drugog sprata, iznosi čak šest metara, što znači da se može podeliti na dve etaže i na gornjoj se može urediti galerija.

Poslovni prostorPoslovni prostor

Konceptom "živeti komotno" održavamo i vrednosti kompanije, a to je da gradimo sa željom da se stanari i korisnici poslovnog prostora u našim zgradama osećaju komforno i slobodno. Živeti domaćinski i velikodušno znači da želimo da inspirišemo ljude da imaju razumevanja jedni prema drugima, da rade na sreći svoje porodice i suživotu sa komšijama - kažu u kompaniji Erker plus.

Trospratna zgrada sa 29 stanova, 55 parking mesta i podzemnom garažom projektovana je da pruži komfor i udobnost, ne samo u komotnim stanovima, nego i u širim hodnicima i terasama.

- Trudimo se da sa svakim novim objektom podignemo kvalitet izgradnje, te smo za ovaj objekat pripremili energetski pasoš C razreda, koji obezbeđuje efikasniju uštedu energije i komfor. Oprema koja to obezbeđuje je: stiropor 10-20 cm, niskoemisiona stakla, stolarija sa termozaštitom, kalorimetri u svim stanovima i kondenzacioni kotlovi. Novine se javljaju i u vidu zvučne izolacije. Utrašnje opremanje stana usmereno je ka domaćim i stranim brendovima prve klase uz prateće garancije - ističu u kompaniji.

U prizemlju se nalaze tri lokala orijentisana ka ulici, a na trećem spratu će se nalaziti dva poslovna prostora koji su prilagođeni savremenim biznis zahtevima. Mogućnost prilagođavanja prostora specifičnim potrebama kompanija je velika, usled veličine prostora.

- Poslovni prostor u našoj novoj zgradi u Šajkaškoj ulici u Novom Sadu jeste prilagođen savrenim biznis zahtevima, jer smo vodili računa o svemu što je postalo bitno zaposlenima poslednjih godina. Tako poslovni prostor od 840 kvadrata ima izlaz na komfornu terasu sa zelenilom i prelepim pogledom na grad. Ovo je namenski urađeno kako bi zaposleni imali humanije okruženje i prijatan boravak tokom pauze. Da ne zaboravimo, ovaj poslovni prostor ima staklene površine od šest metara što znači da će zaposleni moći da rade pod prirodnom svetlošću veći deo godine. Sve ovo podiže produktivnost i zadovoljstvo zaposlenih - smatraju u komaniji Erker plus.

TerasaTerasa

Šajkaška ulica nalazi se u novosadskom naselju Salajka, koje je jedinstveno naselje, jer se neurbanizovani i moderni elementi skladno prepliću.

- Ovo je jedno od retkih mirnijih naselja, a i položaj same ulice je takav da je sklonjena od gužve i buke. U ovom delu grada nalaze se autobuska i železnička stanica, te je posebno pogodno za građane koji često putuju. Nedaleko je i Tržni centar BIG sa mnogobrojnim uslugama i sadržajima za decu. Takođe, nadomak lokacije je i kanal Dunav-Tisa-Dunav, koji kada se pređe, za par minuta se stiže do Evropskog puta E75 koji spaja krajnji sever i jug Evrope. Salajka je povezana autobuskim linijama sa ostatkom grada, a na samo 2,5 kilometara je centar - pojašnjavaju sagovornici eKapije.


Na adresi pored Šajkaške 10, krajem sledeće godine, kompanija planiramo početak gradnje sličnog objekata, slične kvadrature, a biće angažovan i isti projektantski tim.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.02.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Kakva budućnost čeka skijaške centre? - Na "more" ćemo na planine, a na skijanje u Alpe, ko može

Neke procene kažu da svake godine u svetu broj skijaša pada za 3%. Sudeći po broju snežnih dana i skraćivanju sezone zbog visokih temperatura, taj broj će i u narednim godinama biti sve manji, ili će ovaj sport, izgleda, postati još veći luksuz. Oni koji su se za Sretenje uputili na naše najpoznatije skijalište - Kopaonik, bili su svedoci da ni topovi za veštački sneg nisu mnogo od pomoći kada staze "progledaju" zbog visokih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.