NavMenu

Jedan rakun i mnogo osmeha obeležili dan u Svratištu za decu

Izvor: eKapija+ Petak, 01.12.2023. 11:42
Komentari
Podeli
(Foto: Srđan Bosnić)
Simbol praznične Lilove kampanje i nosilac ovogodišnje humanitarne kampanje Mala dela su velika stvar, Rakun Raša, proveo je dan u Svratištu za decu. Lidlov veliki plišani rakun u Svratište je doneo igračke, proslavu i osmehe, i na taj način još jednom podsetio na značaj deljenja i humanosti, posebno u vreme praznika.

Raša je svojim dolaskom u Svratište na Novom Beogradu obradovao mališane i uneo radost u njihovu svakodnevicu, a njegova nežnost i pažnja prema mališanima podsetila je na snagu zajedništva, empatije, ljubaznosti i solidarnosti.

- Mali je gest u Svratište dovesti našeg Rakuna Rašu i deci organizovati proslavu, ali je velika stvar videti osmehe i sreću mališana kojima je u periodu praznika, možda više nego obično, potrebna pažnja, posvećenost i druženje. Mislim da smo upravo zato danas sa decom iz Svratišta pokazali da malo delo zaista može biti velika stvar - kaže Aleksandra Mirić iz CSR odeljenja komapnije Lidl Srbija.

Rakun je u Svratištu boravio u sklopu kampanje Mala dela su velika stvar, koju kompanija Lidl Srbija i ove godine sprovodi u saradnji sa Crvenim krstom Srbije, a koja traje do 17. decembra. Tokom trajanja kampanje, potrošači imaju priliku da kupe preporučene artikle iz Lidlove ponude u svim prodavnicama širom Srbije i doniraju ih iza kasa, ili da kupovinom limitirane serije Rakun Raša plišanih igračaka direktno podrže akciju u kojoj će Lidl za svakog kupljenog rakuna donirati namirnice za pripremu jednog obroka za korisnike Programa narodnih kuhinja Crvenog krsta Srbije.

- U ime organizacije kao i u ime dece iz Svratišta, želim da se zahvalim kompaniji Lidl na dugogodišnjoj i kontinuiranoj podršci koju pruža Svratištu za decu. Nama ovo partnerstvo mnogo znači jer nam pruža sigurnost u realizaciji naših usluga i programa. Hvala Lidlu i što je prepoznalo značaj našeg rada i što nas uvek na pravi način podržava - kaže koordinatorka programa Filantropija u Svratištu za decu Neda Marjanović.

Svakodnevna kupovina u Lidlu do 17. decembra može biti velika stvar - u periodu darivanja, svaki potrošač ima priliku da svojim malim delom proširi humanost po našoj zemlji. Kampanju Mala dela su velika stvar Lidl Srbija sprovodi od 2019. godine, a ovo će biti njeno četvrto izdanje.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.02.2024.  |  Građevina

Novi Trg Republike preko puta Palate Srbija - U Bloku 26 napreduje gradnja tri stambeno-poslovna objekta, najviši će imati 17 spratova

Preko puta Palate Srbija, u Bloku 26, za dve godine bi trebalo da bude završen prvi od tri nova stambeno-poslovna objekta, prenosi portal Gradnja. Pripremni radovi na prvom, najvišem objektu uz Bulevar Mihajla Pupina počeli su sredinom 2022. godine i do sada su izgrađena prva četiri, od ukupno 17 spratova. Po projektu čiji je razrađivač Energoprojekt Arhitektura i Urbanizam, ovaj objekat će se sastojati od dva dela - stambenog, visine

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.