NavMenu

Elektromreža Srbije menja obračun plata - Raspisan tender za izradu nove metodologije vrednovanja radnih mesta

Izvor: eKapija Ponedeljak, 27.11.2023. 13:45
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Shutterstock/librakv)Ilustracija
Elektromreža Srbije raspisala je javnu nabavku za uslugu analize postojeće metodologije obračuna zarada. Potrebno je da firma koja bude izabrana na tenderu uradi analizu postojećeg vrednovanja radnih mesta i koeficijenata, kao i da izradi novu metodologiju vrednovanja radnih mesta i novu metodologiju koeficijenata.

Nabavka, naime obuhvata tri faze. Prva podrazumeva analizu postojećih grupa poslova u EMS-u, kriterijuma za vrednovanje radnih mesta, postojećih raspona koeficijenata po grupama poslova, kao i analizu postojećih koeficijenata po radnim mestima.

Druga faza, koja podrazumeva kreiranje nove metodologije za vrednovanje radnih mesta, podrazumeva utvrđivanje kriterijuma za vrednovanje radnih mesta, oređivanje relativne vrednosti pojedinih kriterijuma i predlog softverskog modeliranja koefiijenata po radnim mestima.

U trećoj fazi potrebno je izraditi predlog novog sistema vrednovanja radnih mesta i nove metodologije koeficijenata. Konkretnije, firma koja bude izabrana kao izvršilac, treba da predloži nove grupe poslova u okviru EMS-a, izradi raspon koeficijenata po grupama poslova u skladu sa kriterijumima za vrednovanje radnih mesta i rasponom koeficijenata, kao i metodologiju koeficijenata po radnim mestima u skladu sa kriterijumima za vrednovanje radnih mesta i usvojenim predlogom raspona koeficijenata po grupama poslova.

Rok za prijavu na tender je 18. decembar, a detaljnije pogledajte OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.02.2024.  |  Vesti

Prodaje se industrijski kompleks u Kruševcu

Ream doo Beograd prodaje industrijski kompleks u Kruševcu, uz koji se nalazi i poljoprivredno zemljište. Površina objekta je preko 1.233 m2. U objavljenom pozivu nalazi se i poslovni prostor u Novom Sadu. Konačna cena biće utvrđena nakon prikupljanja ponuda. Rok za prijavu je 15. mart. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.