NavMenu

Koristite vaš mobilni telefon za sigurno i jednostavno plaćanje uz Mastercard karticu i ostvarite keš-bek u iznosu od 1.000 dinara

Izvor: eKapija Sreda, 06.12.2023. 09:59
Komentari
Podeli
Mobilni telefoni neizostavni su deo savremene svakodnevice i svi ih koristimo za komunikaciju, zabavu i informisanje. Međutim, pre nekoliko godina pojavila se i nova mogućnost - plaćanje mobilnim telefonom. Korisnici danas kada izlaze iz kuće, umesto novčanika mogu sa sobom da ponesu samo mobilni telefon, svoj novi novčanik i da nesmetano funkcionišu i uživaju u jednostavnim, brzim i sigurnim beskontaktnim plaćanjima.

Ukoliko ste korisnik Mastercard kartice sledi najbolji deo! Kako bi dodatno motivisala potrošače da na ličnom primeru isprobaju benefite mobilnih plaćanja, kompanija Mastercard svakog vikenda tokom novembra i decembra svojim korisnicima koji plaćaju putem mobilnih novčanika daje mogućnost da ostvare keš-bek.

Za potrošenih 3.000 dinara u toku jednog vikenda kod trgovaca koji učestvuju u ovoj kampanji, a to su Cineplexx, DM, Hleb & Kifle, Merkator S (Idea, Roda i Merkator hipermarketi) i Sport Vision, svaki korisnik dobiće povrat novca u iznosu od 1.000 dinara.

Vrednost pojedinačne transakcije koju korisnici obave nije ograničena, baš kao ni broj pojedinačnih transakcija koje će u krajnjem zbiru dati 3000 dinara - važno je da se transakcije izvrše mobilnim novčanikom tokom subote ili nedelje i da to bude Mastercard karticom u okviru mobilnog novčanika. Na taj način svaki korisnik Mastercard kartice koji koristi mobilni novčanik imaće priliku da ostvari keš-bek od 1.000 dinara tokom jednog vikenda, sa maksimalno devet mogućih povrata tokom trajanja cele kampanje.

Na našem tržištu dostupni su Apple Pay i Google Pay, kao i mobilni novčanici banaka izdavaoca kartica. Kako do mobilnog novčanika? Pre svega, potrebno je da proverite kod svoje banke koja vam je izdala Mastercard platnu karticu da li su omogućeni mobilni novčanici.

Sam proces pokretanja mobilnog novčanika je jednostavan - nakon što instalirate aplikaciju, kliknete na opciju "+" i unesite podatke o kartici tako što ćete ukucati potrebne podatke ili fotografisati karticu. Nakon toga, mobilni novčanik sa vašom Mastercard karticom spreman je za plaćanje, dok se transakcije mogu potvrditi biometrijski, odnosno skeniranjem lica ili otiska prsta ili upisivanjem koda za otključavanje telefona.

Pređite svakog vikenda na najbolji deo! Za više informacija, molimo vas posetite mastercard.rs!

Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.05.2024.  |  Saobraćaj

Spremaju se izmene Zakona o bezbednosti saobraćaja - Zabrana međusobnog preticanja kamionima na autoputu i ograničenje snage motora za vozače do 25 godina

Ministarstvo građеvinarstva, saobraćaja i infrastrukturе zajedno sa Ministarstvom unutrašnjih poslova mesecima radi na izmenama i dopunama Zakona o bezbednosti saobraćaja kojima će znatno biti pooštrene kazne za bahate vozače i one koji ne poštuju propise, izjavio je ministar građеvinarstva, saobraćaja i infrastrukturе Goran Vеsić. Jedna od novina, kako je dodao, biće i ograničenje snage motora za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.