NavMenu

Seminar "Krizni PR" na Pravnom fakultetu u Beogradu 25. i 26. marta 2005

Izvor: BC Bilten Ponedeljak, 14.03.2005. 12:00
Komentari
Podeli

Krize vrebaju na svakom koraku. Greška u proizvodu, trovanje potrošača, sabotoža, ucena, požar. Potrošači očekuju ohrabrenje, akcionari zahtevaju brzo delovanje, mediji kidišu bez milosti. „Spremnost na brzu i pravu selekciju i otvorenu komunikaciju umiriće sve duhove i ubrzo vas vratiti u položaj kontrole. Poverenje će biti vraćeno“ – tvrdi koordinator za EduSferu u konsultantskoj kući Bovan Communications, Ivan Marković. Dvodnevni seminar „Krizni PR“ koji će se 25. i 26. marta 2005. održati na Pravnom fakultetu u Beogradu prava je prilika da se rasvetle i upoznaju ključni aspekti krize i komunikacije u krizi. Predavači na ovom seminaru su Ana Bovan, dr Lin Montgomeri, Damir Hrustanović i Maja Reić.

 

Zainteresovani mogu se javiti na adresu edusfera@bovan.co.yu ili na telefone 011 3036 133, 3036 134.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.