NavMenu

Kreće izgradnja još jedne staze na Jahorini - Posao dobila firma Stam Petrović

Izvor: eKapija Ponedeljak, 20.11.2023. 09:59
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Glade Optics/Unsplash)Ilustracija
Olimpijski centar (OC) Jahorina dao je posao izgradnje ski staze vrijedan gotovo 3 mil KM firmi Stam Petrović u vlasništvu Mirka Petrovića, saznaje Capital.

Sa ovom firmom je zaključen okvirni sporazum na godinu dana, tačnije od 14. novembra ove do istog datuma sljedeće godine.

U obavještenju o dodjeli ugovora stoji da je na tender pristigla samo jedna ponuda, te da je ona za Olimpijski centar bila prihvatljiva.

Kako je istaknuto procijenjena vrijednost nabavke bila je 2,5 mil KM, a Stam Petrović je ponudio da stazu izgradi za 2.498.728 KM.

Važno je napomenuti da je OC tenderom precizirao da stazu može graditi isključivo ponuđač koji posjeduje damper minimalne nosivosti tri metra kubna, kombinovanu mašinu od minimalno osam tona, tri bagera različite nosivosti, valjak od minimalno osam tona, kao i kamion za transport materijala.

Stam Petrović dominira tenderima na Jahorini

Bitno je napomenuti da Stam Petrović dominira tenderima na Jahorini pa je tako nedavno grupa ponuđača na čelu upravo sa ovom firmom dobila posao izgradnje upravne zgrade na Igrištima težak oko 3,3 mil KM.

Sa potpuno istom grupom ponuđača su dobili posao izgradnje ski bifea na Igrištima vrijedan oko 2,3 mil KM.

Ovo je samo jedan u nizu tendera koji je firma Stam Petrović dobila od Olimpijskog centra.

Najvrijedniji koji su u posljednje vrijeme dobili je svakako onaj gdje će kao jedno od osam preduzeća učestvovati na izgradnji šestosjedne žičare na Igrištima vrijedan čak 24,5 mil KM.

Dobili su i posao mljevenja kamena na stazama takođe u ski centru Igrišta vrijedan 1,3 mil KM, dok su sa preduzećem Vertex invest group dobili i posao nabavke trampolina sa air bagom težak oko 607.000 KM.

Za Olimpijski centar su još nabavljali i antikorozivni materijal, kao i kameni materijal.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.11.2023.  |  Energija, Finansije, IT, Telekomunikacije

Elektromreža Srbije menja obračun plata - Raspisan tender za izradu nove metodologije vrednovanja radnih mesta

Elektromreža Srbije raspisala je javnu nabavku za uslugu analize postojeće metodologije obračuna zarada. Potrebno je da firma koja bude izabrana na tenderu uradi analizu postojećeg vrednovanja radnih mesta i koeficijenata, kao i da izradi novu metodologiju vrednovanja radnih mesta i novu metodologiju koeficijenata. Nabavka, naime obuhvata tri faze. Prva podrazumeva analizu postojećih grupa poslova u EMS-u, kriterijuma za vrednovanje radnih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.