NavMenu

"Ti si Maćo, ja sam Hot" - "Fish Fest" od 24. do 26. juna u Beogradu

Izvor: eKapija Ponedeljak, 20.06.2011. 15:55
Komentari
Podeli

Peti "Fish fest Beograd", koji će biti održan od 24. do 26. juna na platou ispred splava "Vodenica", okupiće najbolje kuvare riblje čorbe i ribljeg paprikaša, najavili su danas organizatori.

Ta manifestacija i ove godine se održava u sklopu zvanične proslave međunarodnog Dana Dunava, a učesnici će se takmičiti za nagrade "Fish fest Beograd".

U takmičenjima učestvuju i timovi novinskih redakcija, poznate ličnosti i predstavnici stranih ambasada, kulinari mediteranske kuhinje.

Na festivalu će se predstaviti i vinari, proizvođači začina, sira, majstori starih zanata...

"Kotanyi", proizvođač začina sa 130-godišnjom tradicijom u subotu, 25. juna organizovaće zanimljivo takmičenje "Ti si Maćo, ja sam Hot", u izdržljivosti konzumiranja ljutog, a nagrada za najboljeg će biti vikend za dvoje u vršačkoj "Vila Breg".

Bogat kulturno zabavni program tokom tri dana, od 11 sati do kasno u noć, predviđa nastupe poznatih muzičara: Luis, Đura i mornari, Đorđe David, kraljevski apartman, So Sabi, Usnija Redžepova, O `Đila, igračke grupe...

U okviru manifestacije održava se i humanitarna slikarska radionice pod rukovodstvom profesora Kemala Ramujkića i vajara Ratka Vulanovića.

Prihod od prodatih slika biće uplaćen kao pomoć manastiru Sveta Petka kod Paraćina, koji vodi brigu o deci sa posebnim potrebama.

Svi posetioci festivala moći će da probaju pripremljene specijalitete, ali i da besplatno posete Muzej Nebojiša kula u grupama od po 15 ljudi uz prezentera, a jahting klub "Kej" voziće besplatno posetioce "Fish festa".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.