Izvor: eKapija | Četvrtak, 16.06.2011.| 11:15
Izdvojite članak Odštampajte vest

Kompanija "Mega" otvorila izložbeni salon za arhitekte i investitore u Beogradu

Kompanija "Mega" otvorila je 13. juna u Beogradu izložbeni salon (showroom) namenjen radu sa arhitektama, investitorima, dizajnerima i VIP klijentima.

"Mega" u svojoj ponudi ima izuzetno širok asortiman zavesa, tapeta, garnišni, mebl štofova, sistema i pratećih proizvoda za dekoraciju enterijera i sarađuje sa velikim brojem renomiranih svetskih brendova u ovoj branši.

Ideja je da se na jednom mestu predstave proizvodi visoke klase iz "Megine" ponude, kao i da se kroz formirane postavke sugerišu rešenja za različite stilove i tipove enterijera. U "showroom"-u se prezentuju najnoviji dizajnerski trendovi i tehnička rešenja i omogućava "Meginim" partnerima da na adekvatan način prate najnovije proizvode iz ponude vrhunskih svetskih proizvođača.

Tim zaposlenih u izložbenom salonu stalno je na usluzi klijentima i, zahvaljujući svom iskustvu, u mogućnosti je da sugeriše rešenja i odgovori zahtevima i najzahtevnijih klijenata.

Izložbeni prostor je zamišljen i kao idealno mesto za prezentacije i obuke, a služiće i kao podrška svim franšiznim prodavnicama "Mega" koje će, po potrebi, svoje klijente dovoditi baš na ovu adresu.

"Showroom Mega" nalazi se u Ustaničkoj ulici 83-85 u Beogradu.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.