NavMenu

Otvoren "METRO Cash&Carry" centar na Vidikovcu - U objektu vrednom 21 mil EUR posao dobilo 220 ljudi

Izvor: eKapija Sreda, 15.06.2011. 14:57
Komentari
Podeli

Distributivni centar "METRO Cash & Carry" otvoren je danas u komercijalnoj zoni zapadno od Ibarske magistrale u Beogradu. U objektu, površine 13.500 m2, vrednom 21 mil EUR, posao je dobilo 220 ljudi.

- "Metro" na Vidikovcu će profesionalnim kupcima ponuditi više od 25.000 prehrambenih i neprehrambenih artikala renomiranih stranih i domaćih proizvođača i dobavljača po povoljnim cenama i pomoći će malim i srednjim preduzećima iz ovog dela Beograda i okoline da unaprede svoje poslovanje - navedeno je u saopštenju kompanije.

Novi distributivni centar će od domaćih proizvođača i dobavljača nabavljati oko 80% prehrambenog asortimana i tako dati podsticaj domaćoj industriji.

Veronika Punčeva (Veronika Puncheva), predsednica Upravnog odbora kompanije "METRO Cash & Carry Srbija", izjavila je da je njihova kompanija do sada investirala 141 mil EUR u devet objekata širom Srbije i da na tome neće stati.

- Fokusiraćemo se na partnerstvo sa našim kupcima i u svakoj mogućoj meri im pomoći da unaprede svoje poslovanje: visokim kvalitetom artikala, povoljnim cenama, edukacijom i zajedničkim projektima - kaže Veronika Punčeva.

Punčeva je istakla da će u novom veleprodajnom objektu biti predstavljeni novi koncepti poslovanja "Metroa", poput asortimana proizvoda koji su proizvedeni po "Hasap" (HACCP) standardima, zatim koncept koji predstavlja dobro rešenje za sve kupce koji se bave proizvodnjom "hrane za poneti" i brze hrane, a biće pokrenut i novi koncept "Rioba" kafea.


Član Upravnog odbora za odnose sa kupcima Kristijan Hilkema naveo je da "Metro" izlazi u susret potrebama klijenata već sedam godina.

Hilkema je ukazao na to da će "Metro" nastaviti da ulaže u treninge i obuku zaposlenih, na osnovu partnerstva sa Kulinarskom federacijom Srbije, kao i da će održavati "HACCP" trening programe.

On je naveo da će se "Metro" i dalje truditi da bude lider u poslovanju u veleprodaji i da ispunjava specifične potrebe klijenata, bez obzira na to da li je u pitanju povećanje broja kupaca, nezavisnih profesionalaca i povećanja asortimana.

Novi distributivni centar kompanije "Metro Cash&Carry Srbija" izgradila je građevinska kompanija "Gemax".

Kako je saopštio "Gemax", "objekat spratnosti P+1 fundiran je na montažnim betonskim temeljima samcima, a konstrukcija je izvedena od prefabrikovanih betonskih elemenata".

"Gemax" je izgradio i kompletnu prateću infrastrukturu, spoljni vodovod i kanalizaciju, rezervoar za sprinklerski sistem, saobraćajnice sa kompletnom saobraćajnom signalizacijom i parking površine 22.200 m2 sa 400 parking mesta.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.