NavMenu

Filmovi i opera u tri dimenzije - U kragujevačkom "Plaza centru" bioskop najnovije tehnologije "Cineplexx" od 2012.

Izvor: eKapija Sreda, 15.06.2011. 11:32
Komentari
Podeli

"Plaza Centers" tokom prvog kvartala 2012. godine otvara prvi centar u Srbiji, "Kragujevac Plaza", a kao bioskopskog operatera predstavlja "Cineplexx". Kragujevac će tako biti prvi grad u Srbiji koji će imati "Cineplexx", bioskop najnovije digitalne i 3D tehnologije.

U Srbiji "Cineplexx" nastupa kao zajednički projekat austrijske kompanije "Cineplexx" i srpske kompanije "MCF MegaCom Film", najmlađe i najperspektivnije distributerske kompanije na tržištu, i sa manjinskim partnerom, hrvatskom kompanijom "Kontinental Film".

- Sa radošću očekujemo otvaranje našeg prvog bioskopa u Srbiji, u kome će posetioci i posetiteljke imati prilike da vide kako savremen bioskop treba da izgleda. Uskoro će Srbija upoznati "Cineplexx2 kao bioskop sa porodičnim konceptom, koji obezbeđuje zabavu i radost za celu porodicu, a verujemo da je to ono što je potrebno nedovoljno razvijenom bioskopskom tržištu kao što je ovo. "Plaza Centers" je međunarodna kompanija sa velikim iskustvom u razvijanju savremenih objekata za kupovinu i zabavu, a "Cineplexx" je veoma uspešna i iskusna bioskopska kompanija. Zajedno ćemo predstavljati jaku snagu na tržištu i dati važan doprinos razvoju bioskopskog tržišta u Srbiji - izjavio je Christof Papousek, CFO kompanije "Cineplexx Group".

Uz holivudske blokbastere, najnovije evropske filmove i umetničke filmove sa prestižnih festivala širom sveta, "Cineplexx" će prvi kragujevačkoj publici omogućiti i direktne satelitske prenose koncerata iz njujorške opere "Metropoliten", čime će kulturna i zabavna ponuda centralne Srbije biti značajno obogaćena.

- Obećavamo da ćemo vam obezbediti najbolje bioskopsko iskustvo koje postoji - izjavio je Igor Stanković, CEO kompanije „MCF MegaCom Filma“.

Sagiv Meger, MD preduzeća "Plaza Centers Serbia" rekao je da im je kao međunarodnoj kompaniji čast , da udruže snage sa profesionalnom kompanijom orijentisanom na usluge kao što je "Cineplexx".

- Bioskop u šoping centru dodaje na vrednosti ambijentu, pomaže u stvaranju dobre atmosfere i čini da naš centar postane ne samo mesto za kupovinu, već i regionalna destinacija za kulturu i zabavu. On će omogućiti ljudima iz Šumadije i posebno stanovnicima Kragujevca da uživaju u prvoklasnoj zabavi i prednostima jednog od najboljih prikazivača u Evropi. Uz ovaj dodatak našem projektu, sigurni smo da će "Kragujevac Plaza" postati nova oaza ovog grada - rekao je Meger.

Osim iskustva gledanja 3D filmova u najboljim uslovima, odličnog kvaliteta slike na velikom platnu, udobnih sala i raznovrsne ponude najpopularnijih ostvarenja, "Cineplexx" će ponuditi posetiocima Kragujevca mnogobrojne dodatne usluge. Među njima su kartice za lojalnost, nagradne igre i programi, razne promocije, specijalni programi za porodice, besplatan parking, telefonske i onlajn rezervacije, i mnoga druga iznenađenja. Bioskop će imati 6 sala opremljenih za najnovije digitalne projekcije sa odličnim pogledom sa svih 1.250 sedišta.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.