NavMenu

"Hyundai Electronics" stigao u Srbiju - Prvi prodajni salon otvoren u Novom Sadu, do kraja 2011. i trgovinski centar u Beogradu

Izvor: eKapija Četvrtak, 09.06.2011. 16:19
Komentari
Podeli

"Hyundai Electronics" otvorio je danas svoj prvi prodajni salon u Srbiji. Bela tehnika i aparati za domaćinstvo, LCD i LED televizori i video oprema i još mnogo drugih proizvoda marke "Hyundai" od sada će moći da se kupe u Novom Sadu u Ulici Filipa Višnjića broj 5.

Generalni distributer za tržište bivše SFRJ je firma "Elektroelement", a njen direktor izvoza, Mitko Uzunov, rekao je da je ugovor sa korejskom firmom potpisan u decembru 2010. godine, u ovoj godini će biti "pokrivena" tržišta Srbije i Makedonije, a 2012. ostale zemlje bivše Jugoslavije.

- Prvi prodajni salon je otvoren u Novom Sadu, do kraja 2011. ćemo otvoriti veliki centar na Ibarskoj magistrali u Beogradu, a kasnije planiramo da otvorimo trgovinske radnje u svim većim gradovima u Srbiji - naveo je Uzunov.

Kako je rekao, "Hyundai Electronics" stoji rame uz rame sa ostalim korejskim brendovima kao što su LG i Samsung, posebno u delu bele tehnike, a daleko je iznad lokalnih i regionalnih robnih marki.

On je najavio i mogućnost investiranje korejske kompanije u pokretanje neke vrste proizvodnje u oblasti elektronike i naveo da o detaljima sada ne može da govori.

"Elektroelement" u Srbiji postoji više od 10 godina kao trgovačka kompanija koja u svom sastavu ima više prodajnih sektora.

- Sredinom 2007. godine otvoren je ovaj maloprodajni centar u Ulici Filipa Višnjića u Novom Sadu, koji zauzima 700 m2. Najveće investicije u infrastrukturi, ali i u asortimanu proizvoda imali smo 2007. godine. Sada nastavljamo sa investiranjem kako bismo proširili asortiman koji trenutno broji više od 55.000 artikala. Posebno nam je važno i ponosni smo na činjenicu da smo od januara 2011. postali ekskluzivni distributer proizvoda "Hyundai Electronics" za Makedoniju i bivšu Jugoslaviju. Asortiman proizvoda obuhvata belu tehniku, električne aparate za domaćinstvo, LCD i LED televizore i video opremu, i još mnogo drugih proizvoda. U planu nam je širenje mreže kako bismo imali više takvih objekata u Srbiji, kao i u drugim republikama bivše Jugoslavije, gde grupacija "Elektroelement" već deset godina uspešno posluje i razvija se – izjavio je Zoran Bjelica, direktor "Elektroelementa" u Srbiji.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.