NavMenu

Na Ledinama u planu gradnja dva stambeno poslovna objekta sa po dve lamele (FOTO)

Izvor: eKapija Četvrtak, 28.09.2023. 08:58
Komentari
Podeli
(Foto: Print screen / Urbanistički projekat / Berger Group)
Na Ledinama, u Ulici Milana S. Minića, planirana je izgradnja dva stambeno poslovna objekta sa po dve lamele, spratnosti Po+P+2+Ps.

Za lamele A i B projektovano je ukupno 25 stanova, sedam poslovnih apartmana i 33 parking mesta. Kada je reč o lamelama C i D, planirano je 28 stanova, osam poslovnih apartmana i 38 parking mesta.

U podzemnoj etaži projektovane su dve srednje garaže sa pratećim tehničkim prostorima. Jedna garaža je predviđena za parkiranje namenjeno Lamelama A i B, dok je druga garaža predviđena za parkiranje korisnika smeštenih u C i D lameli.

Na etaži prizemlja projektovani su prostori u funkciji poslovnih apartmana kao i holski pristupi sa vertikalnim komunikacijama stanovanja i poslovanja.

Na etažama prvog sprata, drugog sprata i povučenog sprata projektovane su stambene jedinice različitih struktura, sa vertikalnim komunikacijama.

Planirana je fazna gradnja, pri kojoj bi se prvo gradili podrum sa garažom za Lamele A i B i Lamela A, potom u drugoj fazi Lamela B, u fazi tri podrum sa garažom za Lamele C i D i Lamela C i u fazi četiri Lamela D.

Investitor je privatno lice, a za urbanistički projekat je bilo zaduženo preduzeće Berger Group sa Vračara.

A.K.


Fotogalerija
Zgrada u Ulici Milana S. Minića
Lokacija:
Google Maps
Komentari
Vaš komentar

Top priče

03.12.2023.  |  Građevina

Kompleks Marina Dorćol imaće skoro 200.000 m2 BRGP, 564 stana, 39 lokala, 68 poslovnih apartmana, dva vrtića... - Podnet zahtev za zelenu dozvolu za gradnju (FOTO)

Za gradnju Marine Dorćol, Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove Gradske uprave grada Beograda je krajem septembra izdao lokacijske uslove, a sada je investitor, kompanija Sebre Marina Dorćol podnela Sekretarijatu za zaštitu životne sredine zahtev za odlučivanje o potrebi procene uticaja na životnu sredinu. Predviđena zona gradnje nalazi se u najstarijem gradskom jezgru i obuhvata prostor bivše industrijske zone Marine Dorćol

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.