NavMenu

Leskovac ulaže 18 mil EUR u gradnju kanalizacione mreže u 16 naselja - Traže se izvođači radova

Izvor: eKapija Sreda, 27.09.2023. 10:34
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Nikolic Vladimir/shutterstock.com)Ilustracija
Grad Leskovac raspisao je tender za izvođače radova na izgradnji i dogradnji fekalne kanalizacione mreže u 16 naselja na teritoriji grada. Radovi se izvode u okviru projekta "Upravljanje otpadnim vodama u Leskovcu", a vrednost je procenjena na nešto više od 2 milijarde dinara (17,9 mil EUR), bez PDV-a.

Kako piše u tehničkoj specifikaciji, predviđeno je da se otpadne vode ulivaju u postojeću kanalizacionu mrežu grada Leskovca. Otpadne vode će se kroz postojeću kanalizaciju dalje odvoditi do Centralnog postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda (CPPOV), fabrike u Bogojevcu.

Projektom su obuhvaćena naselja: Rudare, Šišince, Donja Jajina, Gornje Sinkovce, Gornje Trnjane, Vlase, Svirce, Donje Trnjane, Mrštane, Navalin (naselja u kojima se planira izgradnja fekalne kanalizacione mreže) i Bogojevce, Vinarce (Čifluk Mira), Donje Sinkovce, Turekovac i Gornje Stopanje (naselja u kojima se planira dogradnja kanalizacione mreže).

Ukupna dužina cevovoda je oko 78.150 m, a predviđena je i gradnja 15 crpnih stanica.

Rok za prijavu na tender je 31. oktobar, a detaljnije pogledajte OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

07.12.2023.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljena gradnja važnih saobraćajnica na Novom Beogradu - T6 više neće biti slepa ulica?

Bilbordi koji su svojevrsna prethodnica predstojećih gradskih projekata ne prestaju da niču iz dana u dan na više lokacija u prestonici. Ni spisak ulica koje će da se proširuju ili produžavaju još, po svemu sudeći, nije kompletiran, pogotovu kada je reč o Novom Beogradu. Posle više novobeogradskih bulevara i pojedinih ulica u starom delu grada, predsednik Privremenog organa grada Aleksandar Šapić, sada najavljuje slične planove i za

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.