NavMenu

Stanko Krstin novi predsednik Unije poslodavaca Vojvodine

Izvor: eKapija Sreda, 08.06.2011. 10:04
Komentari
Podeli

Unija poslodavaca Vojvodine za novog predsednika UPV izabrala je Stanka Krstina, vlasnika i direktora kompanije "Pre-Print" iz Novog Sada. Krstin je rođen 1956. godine u Odžacima. Završio je Višu ekonomsku školu, govori engleski i nemački jezik.

Radio je u firmama "Hipol" u Odžacima i "Hicoop" u Novom Sadu, na poslovima spoljne trgovine, a 1996 je osnovao privatnu firmu "Pre-Print", koja se bavi grafičkom delatnošću, uvozom i distribucijom repromaterijala za grafičku industriju, dizajnom i pripremom štampe, kao i tehničkom podrškom u fleksografskoj štampi. Firma zapošljava 10 radnika.

Krstin je takođe osnivač i predsednik Udruženja građana za borbu protiv mita i korupcije INS-a Novi Sad.

Na sednici je izabran i potpredsednik Unije poslodavaca Vojvodine za Banat, Goran Kovačević, vlasnik i direktor kompanije "Gomex" iz Zrenjanina. Kovačević je rođen 1962. godine u Osijeku, gde je završio Pravni fakultet. U tom gradu je osnovao svoju kompaniju "Gomex", koju 1999. godine seli u Zrenjanin, gde iste godine donosi odluku da promeni poslovnu strategiju "Gomexa" i započne razvoj sopstvene maloprodajne mreže. Danas "Gomex" ima preko 60 prodajnih objekata u celoj Vojvodini i jedan je od najvećih lanaca supermarketa u Vojvodini.

Krstin i Kovačević postali su i novi članovi Upravnog odbora Unije poslodavaca Vojvodine, a pored njih novi, počasni član Upravnog odbora UPV je i Nikola Stojšić, doskorašnji predsednik PKV.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

21.04.2024.  |  Građevina

Cveta visokogradnja u Kraljevu - Sve interesantnija i Ribnica

Poslednjih godina gradi se veliki broj zgrada u prvoj gradskoj zoni u Kraljevu. Na nekoliko lokacija u užem i širem gradskom jezgru niču višeporodični stambeni objekti. - Trenutno je u izgradnji devet zgrada u užoj gradskoj zoni, a one su u različitim fazama izgradnje - kaže Zvonko Kovačević rukovodilac Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo i stambeno-komunalne delatnosti. U toku su i završni radovi na dve zgrade u Zelenoj gori, a

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.