NavMenu

"CB Richard Ellis" na listi najuspešnijih svetskih kompanija "Fortune 500"

Izvor: eKapija Utorak, 07.06.2011. 15:58
Komentari
Podeli

"CB Richard Ellis" je, već četvrtu godinu za redom, uvršćen na svetski najpoznatiju listu najuspešnijih kompanija, "Fortune 500", kao jedina konsultantska kuća za komercijalne nekretnine koja se ikada našla na ovoj listi.

- Činjenica da se kompanija već četvrtu godinu za redom nalazi na "Fortune 500" listi najboljih iz svih oblasti poslovanja i i to na svetskom nivou, de facto izdvaja "CB Richard Elli"s od ostalih konsultantskih kuća iz oblasti nekretnina - rekao je Dragan Radulović, direktor kompanije "CB Richard Ellis" za Srbiju i Crnu Goru. - Uspeli smo da ostvarimo lidersku poziciju kako na globalnom nivou tako i na srpskom tržištu zahvaljujući, pre svega, poverenju klijenata koji su se uverili da su naš koncept poslovanja i profesionalnost ljudi koji rade u "CB Richard Ellisu" upravo ono što garantuje najbolje rezultate za njihovo poslovanje i strateške ciljeve.

"Fortune 500" lista rangira najuspešnije kompanije sa sedištem u SAD-u po ukupnim prihodima. "CB Richard Ellis" se ove godine nalazi na 440. poziciji, što je u odnosu na prošlu godinu napredak za čak 60 mesta.

Tokom 2010. godine, "CB Richard Ellis" je uspešno realizovao transakcije u vrednosti od 128,1 mlrd USD u prodaji i izdavanju nekretnina i upravljao portfoliom komercijalnih nekretnina i vlasničkim kapitalom većem od 270 miliona kvadrata.

Kompanija je takođe jedina konsultantska kuća za komercijalne nekretnine koja je uvršćena na "Forbsovu" listu za 2011, koja rangira 2.000 najmoćnijih svetskih kompanija po prihodima, ostvarenom profitu, ukupnom kapitalu i tržišnom učešću.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.