NavMenu

Kompanija BESICO kreće u realizaciju svog novog projekta A klase - BESICO Park Beograd Sever sa 46.000 kvadrata površine za zakup

Izvor: PR Utorak, 19.09.2023. 15:49
Komentari
Podeli
Kompanija BESICO koja se bavi razvojem logističkih i industrijskih objekata spremna za početak izgradnje u Srbiji - hale za skladišnu i industrijsku namenu u ponudi u parku BESICO Beograd Sever.

Kompanija BESICO kreće u realizaciju svog novog projekta BESICO Park Beograd Sever - logističke i proizvodne hale visokih standarda.

BESICO je uspešno kupio 12 hektara zemljišta u Novoj Pazovi i sada tim sa međunarodnim iskustvom ubrzano radi na razvoju i može da ponudi tržištu Besico Beograd Sever, logistički park A klase sa 46.000 m2 površine za zakup.

Postojaće tri odvojena objekta sa implementiranim "cross dock" rešenjem i pripremljenim fotonaponskim/solarnim panelima za ugradnju i BREEAM zelenim i sertifikatom energetske efikasnosti po zahtevu klijenta. Prema projektu je u prvoj fazi predviđena izgradnja skladišne hale A ukupne površine 17.585 metara kvadratnih.

Objekat će biti strateški direktno povezan sa autoputem E75/A1 i udaljen samo 30 km od centra Beograda i 50 km od centra Novog Sada, sa dobrom povezanošću sa autoputem za Grčku, Bugarsku, ili Mađarsku, samo 1 km u oba smera.
Lokacija:
Google Maps
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.09.2023.  |  Energija, Građevina, Zdravstvo

Srbija i Francuska potpisale četiri sporazuma u oblasti energetike, infrastrukture i medicine

Srbija i Francuska potpisali su nekoliko dokumenata u oblastima energetike, infrastrukture i medicine: - Finansijski protokol između Vlade Srbije i Vlade Francuske o saradnji u oblasti finansiranja uvođenja opšte automatizacije upravljanja elektrodistributivnom mrežom u Srbiji; - Sporazum o saradnji između Infrastruktura železnica Srbije, Francuske agencije za razvoj i Francuske železnice; - Pismo o namerama između kompanije Buig,

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.