NavMenu

Čuveni subotički restoran Boss planira gradnju objekta sa prenoćištem na Paliću

Izvor: eKapija Utorak, 12.09.2023. 10:23
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Rajko Karišić)Ilustracija
Jedan od zaštitnih znakova subotice - čuveni Boss planira gradnju restorana sa prenoćištem, a projekat se nalazi na javnom uvidu. Radovi su planirani na zapadnoj obali jezera Palić, na parceli površine 12.960 m2.

Spratnost objekta je Po+P+1+T. Ispod cele površine prizemlja je formirana podrumska etaže. U okviru podrumske etaže planirana su pomoćne prostorije (ostave, tehničke prostorije i magacin). U prizemlju su predviđeni restoran sa natkrivenom terasom i kuhinja restorana. Na prvom spratu su predviđene sobe za smeštaj posetilaca.

(Foto: Print screen / Urbanistički projekat / Kubarch)

Glavni ulaz u objekat je sa severne strane. Na ulazu je predviđena natkrivena ulazna platforma. Sporedni ulaz se nalazi sa suprotne, južne strane.

Bruto površina prizemlja objekta je 1600,17 m2. Ukupna bruto razvijena površina objekta je 3158,36 m2, a ukupna bruto površina nadzemnih i podzemnih etaža objekta je 4823,59 m2. Neto površina nadzemnih etaža je 2796,82 m2, a ukupna neto površina nadzemnih i podzemnih etaža je 4350,27 m2.

(Foto: Print screen / Urbanistički projekat / Kubarch)

Planirana su dva pristupa parceli, jedan kolski sa severne strane i jedan pešački sa istočne strane iz pravca jezera odnosno šetališta uz obalu Palićkog jezera.

U okviru parcele sa severne i zapadne strane planirano je formiranje parking prostora i izgradnja 65 PM, od kojih je šest predviđeno za osobe sa invaliditetom. Sa parkinga se preko pešačkih staza pristupa objektu.

Sve slobodne površine koje nisu zauzete objektom, saobraćajnicama i parkinzima, planirane su kao zelene površine.

Obrađivač je Kubarch doo iz Subotice.

A. K.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.09.2023.  |  Energija, Finansije

Bajatović: Srbija mora da kupi još najmanje 500 miliona m3 gasa

Srbija mora da kupi još najmanje 500 miliona metara kubnih gasa, izjavio je direktor Srbijagasa Dušan Bajatović. On je, govoreći o najavljenom poskupljenju gasa, za RTS rekao da Srbija i dalje ima najpovoljniju cenu gasa u Evropi. - Na tržištu se sada može naći gas negde od 42 do 55 EUR po megavatu. Odnosno, 550 USD plus transport ili 450 USD plus transport. Kada biste vi to preveli na naše cene, ovo poskupljenje je moralo da bude veće

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.