NavMenu

LOTO od 3. juna na Prvoj

Izvor: eKapija Utorak, 31.05.2011. 12:30
Komentari
Podeli

Aleksandra Obradović nova LOTO devojkaAleksandra Obradović nova LOTO devojka

Državna lutrija Srbije i Prva srpska televizija postigle su dogovor o strateškom partnerstvu i emitovanju javnog izvlačenja igre na sreću LOTO na ovoj televiziji. Ugovor su potpisali Tijana Anđelić, generalni direktor Državne lutrije Srbije i Dejan Jocić, generalni direktor Prve.

Naredno, 44. kolo, igre na sreću LOTO, na Prvoj srpskoj televiziji, zakazano je za petak, 3. jun sa početkom u 21:05 , i uživo će se odigrati u specijalnom izdanju emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem".

Igrači najpopularnije igre na sreću LOTO će od 7. juna, svakog utorka i petka od 20:05, moći da prate izvlačenje LOTO brojeva na Prvoj srpskoj televiziji. Igra LOTO će se emitovati u potpuno novoj scenografiji, a nova LOTO devojka je Aleksandra Obradović, jedna od najlepših srpskih voditeljki.

- Ugovor sa Državnom lutrijom Srbije je od velikog značaja za našu televiziju jer predstavlja jasan pokazatelj da smo na putu daljeg jačanja vodeće pozicije na tržištu komercijalnih medija. Imajući u vidu ambiciozne planove Prve za nastupajuću sezonu, sigurno smo da će naša saradnja biti više nego uspešna. Prva svoj tim osvežava najboljim profesionalnim kadrovima i vredno radi na pripremi viskokvalitetnog, modernog i raznovrsnog programskog sadržaja - rekao je Dejan Jocić, direktor Prve srpske televizije.

Državna lutrija Srbije je samo u prošloj godini igračima, na ime dobitaka, isplatila oko 44 mil EUR, a u budžet Republike Srbije oko 28 mil EUR. Iz sredstava Državne lutrije Srbije, a preko budžeta Republike finansiraju se socijalno humanitarne potrebe, invalidske, stručne i druge organizacije, preduzeća i ustanove koje sprovode programe radi unapređenja socijalno ekonomskog i društvenog položaja građana, sportske, kulturne organizacije, kao i projekti lokalnih samouprava.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Brojni auto-servisi ne rade više punjenje klima - Da li će građani imati gde da pripreme kola za leto i koliko će to da košta?

Građanima Srbije ovog leta biće teže da servisiraju klima uređaje u svojim automobilima. Razlog za to je što veliki broj auto-servisa obustavlja pružanje ove usluge, jer nemaju sertifikat na osnovu koga bi mogli nabavljati freon i proći inspekcijsku kontrolu. Naime, Ministarstvo zaštite životne sredine je još 2016. godine donelo uredbu da pravna lica i preduzetnici koji klimatizuju motorna vozila moraju imati Sertifikat B. Taj

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.