NavMenu

ACES organizuje dvodnevnu obuku "Odštetni zahtevi na građevinskim projektima - Kvantifikacija i prevencija"

Izvor: eKapija Utorak, 01.08.2023. 14:16
Komentari
Podeli
(Foto: ACES/Promo)
Udruženje inženjera konsultanata Srbije – ACES u saradnji sa Građevinskim fakultetom Univerziteta u Beogradu poziva da se prijavite i rezervišete svoje mesto na dvodnevnoj obuci "Odštetni zahtevi na građevinskim projektima – Kvantifikacija i prevencija", koja će se održati 30. i 31. avgusta 2023. u Putnik INN Hotelu u Beogradu.

Kurs traje dva dana i obuhvata predavanja, primere, radionicu i diskusiju u vezi sa kvantifikacijom odštetnih zahteva kao i posebno predavanje vezano za sprečavanje pojave odštetnih zahteva na investicionim projektima u građevinarstvu.

Ciljna grupa: viši i srednji menadžment građevinskih preduzeća, ministarstva, javnih preduzeća i lokalnih samouprava, kao i stručnjaci različitog profila angažovani ili zainteresovani za odštetne zahteve na projektima u građevinarstvu.

Predavači su v.prof.dr Zoran Stojadinović dipl.građ.inž. i asistent dr Marija Ivanović dipl.građ.inž.

Prijave slati najkasnije do 28.08.2023. godine, na mail adresu fidic@aces.rs, a prijavni formular možete naći u prilogu.
Preuzmite PDF dokument
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.02.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Kakva budućnost čeka skijaške centre? - Na "more" ćemo na planine, a na skijanje u Alpe, ko može

Neke procene kažu da svake godine u svetu broj skijaša pada za 3%. Sudeći po broju snežnih dana i skraćivanju sezone zbog visokih temperatura, taj broj će i u narednim godinama biti sve manji, ili će ovaj sport, izgleda, postati još veći luksuz. Oni koji su se za Sretenje uputili na naše najpoznatije skijalište - Kopaonik, bili su svedoci da ni topovi za veštački sneg nisu mnogo od pomoći kada staze "progledaju" zbog visokih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.