NavMenu

Međunarodni kongres International Tourism and Hospitality Management od 18. do 22. oktobra u Sarajevu

Izvor: eKapija Ponedeljak, 24.07.2023. 18:03
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Matej Kastelic/shutterstock.com)Ilustracija
Univerzitet u Sarajevu pozivasve zainteresovane na deveti po redu međunarodni kongres International Tourism and Hospitality Management Congress (ITHMC), koji će se održati u periodu od 18. do 22. oktobra 2023. na Univerzitetu u Sarajevu – Prirodno-matematičkom fakultetu.

Kongres će biti organizovan na hibridan način, što podrazumijeva mogućnost fizičkog i online učešća. Kongres organizuje Odsjek za geografiju Univerziteta u Sarajevu – Prirodno-matematičkog fakulteta, s partnerskim Univerzitetom Akdeniz iz Republike Turske, uz tehničku podršku kompanije Zenith Group. Cilj Kongresa je okupljanje vodećih naučnika i istraživača u oblasti turizma, kako bi podijelili svoja iskustva i rezultate naučnih i stručnih istraživanja koja se direktno ili indirektno odnose na sve aspekte izučavanja turizma i hotelijerstva.

Rok za dostavljanje sažetaka je 5. oktobar 2023. godine.

Za učesnike sa Univerziteta u Sarajevu i drugih odsjeka za geografiju iz Bosne i Hercegovine, učešće na Kongresu je besplatno.

Nakon održanog Kongresa i dvostruke recenzije, autorima svih radova će biti ponuđena mogućnost objavljivanja istih u časopisu Journal of Tourism and Hospitality Management ili u časopisu Geografski pregled, u izdanju Univerziteta u Sarajevu – Prirodno-matematičkog fakulteta.

Više informacija o Kongresu, organizaciji, temama, podtemama i objavi radova možete naći na zvaničnoj web stranici Kongresa, kao i na web stranicama časopisa Journal of Tourism and Hospitality Management i Geografski pregled.

Lokacija:
Google Maps
Komentari
Vaš komentar

Top priče

08.12.2023.  |  Finansije

Mogućnosti za progresivno oporezivanje zarada u Srbiji - Ko bi imao korist, šta bi to značilo za poslodavce, a koliki bi bio manjak u državnoj kasi?

Zaposleni koji u Srbiji rade za minimalnu zaradu za doprinose trenutno izdvajaju 20% svoje bruto zarade, dok oni sa neto zaradom u vrednosti od 500.000 dinara, za doprinose izdvajaju manje od 15% svoje ukupne bruto zarade. Za poslodavce se uvođenjem progresivnog oporezivanja, ukupan trošak po zaposlenom ne bi menjao, kaže za eKapiju Bojana Tamindžija, jedna od autorki istraživanja "Za progresivno oporezivanje: Mogućnosti uvođenja

eKapija+

Vidi sve

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.