NavMenu

SANDRA CORPICO Požarevac - priprema za novi strateški projekat - modna obuća vrhunskog kvaliteta za EU tržište

Izvor: eKapija Četvrtak, 09.03.2006. 12:53
Komentari
Podeli

Preduzeće SANDRA corpico osnovano je 1976.god. kao "samostalna radnja" za proizvodnju obuće. Ova zanatska radnja, s obzirom na tržišne prilike tog vremena, bavila se isključivo proizvodnjom obuće za muškarce, a proces rada obavljao je sam osnivač sa članovima porodice u prostorijama svog porodičnog doma (tzv. kućna radinost). Tada je kapacitet bio 15-20 pari dnevno.

Dragoljub KrstićDragoljub Krstić

Fabrika obuće SANDRA corpico 2003.god. ima proizvodnju dnevnog kapaciteta od 500-700 pari, odnosno 150.000 na godišnjem nivou. Objekat zauzima 3.600 m2 na zemljištu od 1 ha. Upošljava stotinu radnika koji obavljaju svoj posao na mašinama najnovije tehnologije. Posebno se može pohvaliti Timom dizajnera koji se karakteriše izuzetnom kreativnošću. Pre tri godine SANDRA corpico je investirala u mašine za proizvodnju đonova, tako da se sada u fabrici obavlja kompletan proces proizvodnje obuće.

Dragoljub KrstićDragoljub Krstić

Dobitnik je brojnih nagrada za kvalitet od kojih se izdvajaju dve zlatne i dve srebrne "Košute" na Medunarodnom sajmu odece, obuce i kožne galanterije u Beogradu. SANDRA corpico je donator brojnih kulturnih i sportskih manifestacija širom zemlje.

Dragoljub KrstićDragoljub Krstić

Osnivač i direktor SANDRA corpico - Dragoljub Krstić, u sklopu planova za budućnost svog preduzeća, izmedu ostalog, ima u vidu plasman obuće na tržište EU, kao i proširenje proizvodnje. Ovaj segment, prema srednjoročnim planovima, odnosio bi se na modnu cipelu vrhunskog kvaliteta u malim serijama.

Dragoljub KrstićDragoljub Krstić

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.