Izvor: eKapija | Ponedeljak, 09.05.2011.| 11:08
Izdvojite članak Odštampajte vest

Takmičenjem do zadovoljnijih klijenata - Izabrani finalisti studentskog konkursa "Dokaži se 100%" banke Intesa

U okviru projekta "Dokaži se 100%" namenjenog studentima svih univerziteta u Srbiji, banka Intesa je izabrala 12 najboljih studenata koji će tokom naredne 4 nedelje razvijati svoje projekte iz oblasti unapređenja zadovoljstva klijenata.

Za vredne nagrade i priliku da predstavljaju Srbiju na internacionalnom takmičenju u Italiji, takmičiće se studenti ekonomskih nauka Univerziteta u Beogradu, Nišu, Kragujevcu i Subotici, zatim studenti Fakulteta organizacionih nauka Univeziteta u Beogradu, Tehnološkog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, kao i Građevinskog fakulteta i Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Svoje projekte iz oblasti implementacije i inovacije studenti će, podeljeni u 6 timova, predstaviti sredinom juna stručnom žiriju koji će izabrati pobednike i, ujedno, predstavnike Srbije na internacionalnom takmičenju u Italiji. Četiri takmičara iz dva najbolje plasirana tima biće nagrađeni i stipendijama od po 1.000 EUR, dok će preostalih osam učesnika za angažovanje na projektu dobiti po 300 EUR. Za pobednike internacionalnog nadmetanja predviđena je stručna praksa u Diviziji internacionalnih banaka članica "Intesa Sanpaolo Grupe" ili letnja škola na prestižnom Universita Cattolica.

Godišnji studentski konkurs "Dokaži se 100%" banka Intesa je pokrenula sa ciljem da na poseban način stimuliše kreativnost studenata i inovativan pristup u rešavanju zadataka, stavljajući ih u realnu poslovnu situaciju. Studenti će tokom ovog takmičenja imati priliku da uče od eksperata iz oblasti upravljanja zadovoljstvom klijenata, da se bliže upoznaju sa primerima dobre prakse, kao i da razviju takmičarski duh i saznaju kako na ovu temu razmišljaju njihovi vršnjaci iz regiona.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.