NavMenu

Na Ljukovskom jezeru kod Inđije gradiće se turističko-ugostiteljski kompleks na 11.000 m2

Izvor: eKapija Sreda, 28.06.2023. 12:30
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay.com/Ming Dai)Ilustracija
Opština Inđija oglasila je javni uvid u nacrt plana detaljne regulacije turističko-ugostiteljskog kompleksa u vikend zoni Jarkovci.

Planom detaljne regulacije turističko-ugostiteljskog kompleksa u vikend zoni Jarkovci obuhvaćen je prostor površine 1,09 ha, a koji se nalazi u okviru građevinskog zemljišta van građevinskog područja naselja Jarkovci, tj. prostor koji obuhvata južni deo postojeće zone kuća za odmor uz akumulaciju Ljukovo.

Sva površina u obuhvatu plana planirana je za izgradnju turističko-ugostiteljskog kompleksa. Prostor obuhvaćen planom je u najvećem delu neizgrađen.

Turističko-ugostiteljskom kompleksu pristupaće se javnom saobraćajnicom planiranom na parceli koja se nalazi unutar granica građevinskog područja naselja Jarkovci.

Kompleks je planiran da bude spratnosti do P+1+Pk, površine 10.919 m2.

Planom je utvrđena obaveza ozelenjavanja na najmanje 40% površine parcele/kompleksa. Parkiranje je potrebno rešavati na parceli korisnika, prema normativima za planirane delatnosti

Investitor izrade plana je MM Grmeč invest doo iz Inđije, a javni uvid trajaće do 28. jula.

I. Ž.
Lokacija:
Google Maps
Komentari
Vaš komentar

Top priče

08.12.2023.  |  Turizam, sport, kultura

Kuća bogatog trgovca Milana Jokića u Bajinoj Bašti postaje spomenik kulture

Vlada Srbije donela je odluku o utvrđivanju kuće Milana Jokića u Bajinoj Bašti za spomenik kulture, odnosno kulturno dobro 3. kategorije. Kuća Milana Jokića u Ulici braće Ninčić broj 21 je porodična kuća podignuta za bogatog trgovca Milana Jokića iz Rače na Tari. Kuća Milana Jokića u vreme svog podizanja bila je jedna od najreprezentativnijih stambenih građevina u Bajinoj Bašti. Milan Jokić je izgradnju kuće započeo 1924. a

eKapija+

Vidi sve

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.