Izvor: AG Magazin (pretplata www.agmagazin.co.yu/porudzbenica.htm) | Četvrtak, 10.03.2005.| 12:00
Izdvojite članak Odštampajte vest

(AG Magazin) Garden Design Kosjerić - specijalizovana radnja za podizanje i negovanje svih vrsta zelenih površina i opreme

GARDEN DESIGN

 

 

 

SZR GARDEN DESIGN je specijalizovana radnja za podizanje i negovanje svih vrsta zelenih površina kao i za proizvodnju opreme za opremanie istih. Program parkovskog mobilijara odlikuie se vrhunskom izradom i korišćenjem kvalitetnog materijala od drveta. Ova mala porodična firma nalazi su u Kosjeriću, na 45-om kilometru od Valjeva ka Užicu. Kroz višegodišnje iskustvo GARDEN DESIGN je razvio i poseban program opreme za dečja igrališta koja se postavljaju na zelenim površinama. Sve igračke, a ima ih preko 300, delo su projektantskog tima koji, pre svega, vodi računa da budu ispoštovani svi standardi iz ovog domena, počevši od toga šta pojedina igračka-sprava omogućava deci u pogledu psihofizičkog razvoja i motorike, pa sve dotle da se vodi računa o grupnom i pojedinačnom korišćenju pojedinih sprava. Svi konstruktivni elementi su prilagođeni deci uzrasta od 2 do 14 godina i zaštićeni su tako da su deca maksimalno bezbedna prilikom korišćenia sprava. Ukoliko se projektantima ukaže potreba za proizvodniom velikih grupnih sprava ili igrališta za hendikepiranu decu, GARDEN DESIGN je u mogućnosti da ih napravi jer poseduje crteže raznih varijanti i funkcija.GARDEN DESIGN sarađuje sa brojnim dečjim vrtićima i direkcijama za izgradnju gradova širom SCG, hotelima, putarskim preduzećima koja vrše saniranje erozije itd. Odlikuje se jedinstvenim dizajnom, a treba napomenuti da se svi proizvodi izrađuju isključivo od drveta.

Svoje proizvode GARDEN DESIGN izvozi u Grčku gde proizvode plasira preko firme Topio iz Atine. Takođe, proizvodi se izvoze i u Hrvatsku, Sloveniju i BiH.

 

GARDEN DESIGN – KOSJERIĆ
Direktor: Milovan Joksimović, dipl.ing.
Tel./fax: 031/ 881-497, 883-440
Mob.: 063/ 7763-469

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.