NavMenu

EPS "delegira" dobar deo poslovnih i proizvodnih procesa - Raspisan tender vredan blizu 120 mil EUR

Izvor: eKapija Sreda, 07.06.2023. 15:45
Komentari
Podeli
(Foto: eKapija)
Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za usluge u poslovnim i proizvodnim procesima, vredan oko 13,9 milijardi dinara (118,7 mil EUR).

Reč je o uslugama u proizvodnim procesima, pomoćnim poslovima u proizvodnji i održavanju, rukovanju i održavanju mašina, pravnim i finansijskim poslovima, kao i ugostiteljskim uslugama.

Tražene usluge se odnose na Upravu EPS-a i na ogranke EPS Snabdevanje, RB Kolubara, HE Đerdap, TENT, TE-KO Kostolac, Drinsko-Limske HE, Panonske TE-TO i ogranak Obnovljivi izvori.

Kako je precizirano u tehničkoj dokumentaciji, jedan od predmeta tendera je pružanje usluga u sistemu železničkom transporta uglja u AD EPS (usluge održavanja pruga i vučnih vozila, usluge rukovanja pomoćnom mehanizacijom, transportnim vozilima, mašinama, uređajima, opremom i postrojenjima i nbadzor nad ovim poslovima).

EPS takođe traži i usluge u proizvodnom procesu, tekućem i investicionom održavanju proizvodnih procesa (usluge pomoćnih poslova u proizvodnji i održavanju, usluge rukovanja i održavanja mašina, uređaja i opreme u proizvodnim procesima, rukovanje pomoćnom mehanizacijom i transportnim vozilima, usluge kontrole i praćenja rada mašina i uređaja u proizvodnim pogonoma i usluge nadzora nad radom mašina, uređaja i postrojenja.

Elektroprivredi Srbije poitrebne su i usluge na poslovima u sistemu PPZ, BZR, FTO, ZŽS, ugostiteljske usluge (pripremanje i serviranje hrane), kao i usluge pravnih, ekonomsko-finansijskih, administrativno-tehničkih i opštih usluga.


Konkretno, za TENT na primer, EPS između ostalog traži usluge pomoćnih poslova u proizvodnji i održavanju, rukovanja i održavanja uređaja i opreme u proizvodnim procesima, usluge kontrole i praćenja rada uređaja i postrojenja i nadzora nad radom uređaja i postrojenja.

Tender je otvoren do 22. juna, o ostalim detaljima OVDE.


B. P.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.