NavMenu

Autokomerc Karting centar organizovao veliku karting trku za novinare

Izvor: eKapija+ Utorak, 06.06.2023. 16:57
Komentari
Podeli
(Foto: Autokomerc Karting centar)
Autokomerc Karting centar, prva karting staza koja je otvorena u Srbiji, organizovao je veliku trku za predstavnike sedme sile. Karting je bio pun, učestvovalo je preko 30 novinara različitih redakcija i imali smo priliku da vidimo brojne sjajne vozače, koji su nam priredili spektakl na stazi.

U kategoriji tematskih medija, u čijem sastavu su mnogi vozači sa višegodišnjim trkačkim iskustvom, pobedu je odnela redakcija SAT-a, sa predstavnikom Darkom Gigićem. Darko je odvozao krug sa najboljim vremenom od 49,51 sekundi i time obezbedio pobedu svojoj redakciji. Drugo mesto je zauzeo Zoran Živkov iz redakcije Top Speed-a sa vremenom od 51,62 sekunde, i na trećem mestu se našao Aleksandar Radoičić sa sjajnih 59,49 sekundi!

U kategoriji informativnih medija, kolege iz različtih redakcija su pokazale zavidno umeće vožnje kartinga. Pobedu je odneo Nebojša Lindić, predstavnik redakcije portala Nova.rs sa sjajnim vremenom od 51,30 sekundi. Na drugom mestu se našao Marko Lakić iz redakcije Politike, sa vremenom 53,39. Na postolje za treće mesto popeo se Nebojša Mandić iz redakcije Srpskog Telegrafa čiji je najbrži krug iznosio 53,55 sekundi.

Predstavnik eKapije, Mirko Radonjić, u finalnoj trci informativnih medija, posle velike borbe, zauzeo je 6. mesto.

- Autokomerc Karting Centar je prva karting staza koja je otvorena u Srbiji, u septembru smo napunili 20 godina, i cela ova godina nam je oboležena ovim jubilejom. Tim povodom organizovali smo veliku press karting trku i ugostili više od 30 vozača na našoj stazi. Atmosfera je bila sjajna, videli smo veoma dobre i talentovane vozače, i zahvaljujemo se svima na fenomenalnom iskustvu koje su nam priredili! - izjavila je Jovana Mihajlović, marketing menadžer kompanije Autokomerc.

Autokomerc Karting centar postoji više od 20 godina i poseduje karting stazu dugu 750 metara, sa rental kartinzima koji jednog od dva najveća svetska proizvođača. Posluje u sklopu kompanije Autokomerc doo, koja je u decembru prošle godine proslavila jubilarni 30. rođendan i predstavlja najstariju porodičnu kompaniju u domaćoj automobilskoj industriji.

Tokom više od 20 godina rada, Autokomerc Karting centar je ugostio hiljade rekreativnih vozača, vozača amatera i profesionalnih trkača, te mnogo kompanija koje su kod nas organizovale team building-e i za svoje zaposlene i događaje za partnere. Deset godina za redom smo organizovali amaterski karting turnir "Budi Pobednik", u kojem je glavna nagrada bio automobil, a trenutni rekord staze iznosi 46,758 sekunde i čeka da bude oboren! Vidimo se na startu!

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.