NavMenu

Odelo kompanije Zozofit namenjeno ljubiteljima fitnesa koji ne žele da se oslanjaju na vagu (VIDEO)

Izvor: TechLifestyle Subota, 03.06.2023. 11:34
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay.com/Deedee86)Ilustracija
Kupiti Zozosuit odelo nije teško, samo treba da unesete svoju masu u funtama kao i visinu u stopama i inčima, a nedugo zatim na vašu adresu stići će paket koji sadrži odelo koje prianja uz telo napravljeno od poliestera i likre. Odelo veoma podseća na ona zelena odela koja se koriste za vizuelne efekte prilikom snimanja, a funkcionalno obavlja i isti posao.

Aplikacija će vam dati smernica kako da obučete ovo dvodelno odelo, jer struk morate da podignete visoko, a gornji deo mora bar malo da pređe preko struka. Moraćete da se potrudite da odelo bude što zategnutije jer vidljivi nabori sprečavaju precizno skeniranje.

U paketu dobijate i kartonsko postolje za telefon u koje treba da postavite svoj smartfon. Zozofit koristi primarnu kameru telefona i potrebno je da stojite na udaljenosti od dva metra prilikom skeniranja, a kada aktivirate skeniranje, softver vas glasovnim komandama navodi kroz ceo proces merenja i traži od vas da držite ruke malo udaljene od tela.

Aplikacija će potom od vas tražiti da se okrećete oko svoje ose, prilikom čega će napraviti 12 slika vašeg tela iz svih uglova. Kada to završite, dobijate notifikaciju da možete da uzmete telefon i potom sačekate oko 30 sekundi dok model vašeg tela ne bude obrađen.

Rezultat je 3D model vašeg tela bez glave sa različitim merama istaknutim sa strane. Te brojke uključuju mere vaših nadlaktica, grudi, struka i kukova, gornjih butina i listova, i nakon što analizirate svoje vitalne parametre bićete pozvani da postavite nekoliko fitnes ciljeva zasnovanih na tim merenjima.

Aplikacija vam takođe daje grubu kalkulaciju procenta telesne masti.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.