NavMenu

Ruma prodaje građevinsko zemljište iz javne svojine površine 70.302 m2

Izvor: eKapija Sreda, 31.05.2023. 10:36
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay / MemoryCatcher)Ilustracija
Opština Ruma raspisala je oglas za otuđenje građevinskog zemljišta u javnoj svojini radi izgradnje. Naime, kako se navodi u oglasnoj dokumentaciji, u pitanju je parcela površine 70.302 m2, a utvrđena početna cena iznosi 126.543.600 dinara, odnosno 1.800 din/m2.

Planom detaljne regulacije "Rumska petlja" u Rumi, propisano je da je na parceli moguća izgradnja proizvodnih, skladišnih, poslovnih objekata i pratećih objekata uz poslovanje kao i objekata za potrebe infrastrukture. Takođe, dozvoljene su i delatnosti iz domena sekundarnih i tercijarnih delatnosti kao i razne uslužne delatnosti.

Javno nadmetanje zakazano je za 30. jun, a više detalja možete pronaći OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.09.2023.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Novi Sad rekonstruiše stadion u Rumenačkoj - Raspisan tender vredan 87 miliona dinara

Gradska uprava za imovinu i imovinsko-pravne poslove Novi Sad raspisala je tender za radove na stadionu u Rumenačkoj ulici u tom gradu. Reč je o drugoj fazi radova na rekonstrukciji tribina, a vrednost je procenjena na 87 miliona dinara. Kako je navedeno, predviđeni su građevinski radovi, kao i hidrotehničke i elektroenergetske instalacije. Projekat je izradilo preduzeće Pyramid ING iz Novog Sada. Rok za prijavu na tender je 18. oktobar,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.