NavMenu

Koja je razlika između delimičnog i dopunskog Kasko osiguranja?

Izvor: PR Utorak, 30.05.2023. 09:39
Komentari
Podeli

(Foto: Promo)
Moderno doba, užurban način života i stres koji na dnevnom nivou gotovo da ne može da se izbegne, učinili su da razmišljamo unapred i sprečimo (ili makar ublažimo) dodatni stres do kog može doći usled nepredviđenih situacija. Za većinu vozača taj stres prouzrokovan je situacijama u saobraćaju.

Automobil više nije luksuz već potreba, i zato je vozačima važno da njihov četvorotočkaš bude funkcionalan i u dobrom stanju. Kako ne biste morali da strepite od situacija u kojima može doći do štete na automobilu, potrebno je da imate Kasko osiguranje.

Toliko je nepredvidljivih situacija u kojima čak i niste sigurni čija je krivica, a šteta je načinjena i njena sanacija se odražava na vaš novčanik.

Kasko osiguranje kao najsigurniji vid zaštite vozila pokriva troškove štete nastale usled saobraćajne nezgode, pada drveća, delova fasada i drugih predmeta, elementarnih nepogoda, požara, poplava, eksplozije i, ukoliko je ugovoreno, krađe.

Pored potpunog Kasko osiguranja, u ponudi AMS Osiguranja dostupni su još i delimično i dopunsko Kasko osiguranje.

Dopunskim Kasko osiguranjem vozila možete ugovoriti pokrivenost od rizika krađe (provalne i razbojničke krađe, prevare i razbojništva), krađe stakala na motornim vozilima, kao i utaje vozila. Ovo osiguranje moguće je zaključiti samo uz potpuno Kasko osiguranje.

Uz delimično Kasko osiguranje možete se osigurati od loma i oštećenja standardno ugrađenih stakala na motornim vozilima, koje je jedno od najčešćih oštećenja. Dodatno, delimično Kasko osiguranje ne pokriva oštećenja stakala na ogledalima i svetlosno signalnim uređajima.

Uz zaključenu polisu Kasko osiguranja, AMS Osiguranje svim vozačima poklanja i člansku karticu AMSS za besplatan šlep i pomoć na putu u Srbiji i Evropi.

Za sve dodatne informacije uvek se možete obratiti prijateljima iz AMS Osiguranja na broj 0800 009 009 ili više informacija pronaći na ovom linku.

Uplatite polisu Kasko osiguranja i uživajte u vožnji!


Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.09.2023.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Novi Sad rekonstruiše stadion u Rumenačkoj - Raspisan tender vredan 87 miliona dinara

Gradska uprava za imovinu i imovinsko-pravne poslove Novi Sad raspisala je tender za radove na stadionu u Rumenačkoj ulici u tom gradu. Reč je o drugoj fazi radova na rekonstrukciji tribina, a vrednost je procenjena na 87 miliona dinara. Kako je navedeno, predviđeni su građevinski radovi, kao i hidrotehničke i elektroenergetske instalacije. Projekat je izradilo preduzeće Pyramid ING iz Novog Sada. Rok za prijavu na tender je 18. oktobar,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.