NavMenu

Blizu 5 mil EUR za rekonstrukciju magistralnog puta Plužine-Nikšić-Danilovgrad

Izvor: eKapija Nedelja, 28.05.2023. 14:17
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay.com/Satermedia)Ilustracija
Uprava za saobraćaj raspisala je tender za rekonstrukciju magistralnog puta Plužine - Nikšić - Danilovgrad, a za ovaj posao opredijeljeno je 4,05 mil EUR bez, odnosno 4,9 miliona sa uračunatim PDV-om.

Riječ je o magistralnom putu M-3 (M-18), Šćepan Polje - Nikšić, dionica Jasenovo polje - Vidrovan km 65+000 do km 70+500.

Kako je naznačeno u tenderu, radovi podrazumijevaju pripremu terena, geodetsko obilježavanje trase, rušenje postojeće konstrukcije puta, izgradnju nasipa, radove na samom putu, saobraćajnu signalizaciju itd.

Ponuđeni rok za završetak radova ne može biti kraći od 10 niti duži od 18 kalendarskih mjeseci od dana uvođenja izvođača u posao.

Ponuđač je dužan da dostavi i bezuslovnu i na prvi poziv naplativu garanciju ponude u iznosu od 2% procijenjene vrijednosti javne nabavke. Garancija ponude će se aktivirati ako ponuđač odustane od ponude u roku njenog važenja i/ili odbije da potpiše ugovor o javnoj nabavci. Trajanje garancije određuje se u skladu sa važenjem ponude ukljućujući i rok od osam dana za njeno eventualno aktivaranje nakon isteka važenja ponude. Ponuđač može dostaviti garanciju sa rokom važenja dužim od ovog roka.

Garantni rok je za kvalitet izvedenih radova je tri godine od završene primopredaje objekta.

Ponude se dostavljaju do 27. juna do 10 sati.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.09.2023.  |  Turizam, sport, kultura

Rusi razvili glamping turizam na Vlaškoj planini - Boravak u odlično opremljenim šatorima u potpunoj divljini

Porodica iz Sankt Peterburga, doselila se u pirotski kraj gde je pokrenula takozvani glamping turizam, koji podrazumeva boravak u odlično opremljenim šatorima u potpunoj divljini Vlaške planine, uz poštovanje principa nultog karbonskog otiska. To znači da turisti koji borave ovde, mogu da uživaju u divljini i prizorima koji ostavljaju bez daha, a da pritom apsolutno nikako ne utiču na životnu sredinu. Ceo kompleks od nekoliko šatora

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.