NavMenu

Bačka Topola dobija kompleks zatvorenih bazena - Za posao vredan više od 625 miliona dinara potreban izvođač radova

Izvor: eKapija Četvrtak, 25.05.2023. 11:10
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Twin Design/shutterstock.com)Ilustracija
Opština Bačka Topola oglasila je poziv za izbor izvođača radova na poslovima izgradnje kompleksa zatvorenog bazena sa pratećim sadržajima u okviru faze 2 u ovom gradu.

Projektom se planira uređenje predmetnog prostora i izgradnja bazena sa svim pratećim površinama i sadržajima, kolskim i pešačkim prilazima, saobraćajnim i manipulativnim površinama, zelenim površinama, površinama za parkiranje i pratećom mrežom infrastrukture. Lokacija se nalazi u centru naselja Bačka Topola na mestu nekadašnjeg rekreacionog centra Venus u Ulici maršala Tita 65.

Predviđena spratnost objekta je Su+P+2. Projektovan je jedan veći bazen za plivanje dimenzija 25x21 m dubine od 1,8 m do 1,4 m i jedan mali bazen za decu dimenizija 8x12 m. Dubina malog bazena je od 0,90 m. Promena dubine u većem bazenu za plivanje je postepena. Na južnoj strani objekta projektovan je bazen sa termalnom vodom kružnog oblika dubine 0,90 m.

Ukupna planirana vodena površina je 679,23 m2, dok je maksimalni jednovremeni kapacitet bazena je do 270 ljudi, navodi se u specikaciji radova.

U okviru kompleksa predviđen je i zatvoreni pešački most sa ciljem spajanja objekta bazena i planiranog budućeg sadržaja na susednoj parceli gde je u planu rekonstrukcija fudbalskog stadiona u okviru čega se predviđa i hotelski kompleks sa welness blokom. Projektom je predviđena i izgradnja saobraćajnog priključka sa parking kapaciteta 30 mesta.

- Izgradnja objekta je planirana u dve faze. U fazi 1 predviđena je ugradnja svih elemenata koji se nalaze u betonskoj konstrukciji bazena i kompenzacionih rezervoara. U 2. fazi se nalazi oprema koja se povezuje sa elementima koji su ugrađeni u prvoj fazi - stoji u specifikaciji posla.

Vrednost posla iznosi 625.560.428 dinara, a rok za učešće na tenderu je 20. jun.

Više o detaljima učešća na tenderu možete pronaći OVDE.

Lokacija:
Google Maps
Komentari
Vaš komentar

Top priče

05.06.2023.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj

Kineska kompanija Jiangsu Lianbo Precision Technology Co planira investiciju u CT Parku u Novom Sadu - Najavljeno 500 radnih mesta i fabrika od 14.000 kvadrata

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić za Dnevnik je rekao da kineska kompanija Jiangsu Lianbo Precision Technology Co. ltd planira da investira u industrijskom parku CTPark Novi Sad East koji se nalazi na kaćkoj petlji. - Nakon više meseci pregovora uspeli smo da dobijemo još jednu veliku investiciju koja donosi 500 radnih mesta - fabriku renomirane kineske kompanije Jiangsu Lianbo Precision Technology Co. ltd koja će se prostirati u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.