NavMenu

Promocija turističkih destinacija Srbije kroz "pero" influensera iz regiona

Izvor: eKapija Sreda, 24.05.2023. 15:40
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: bbernard/shutterstock.com)Ilustracija
Turistička organizacija Srbije, u periodu od 24. do 28. maja 2023. organizuje posetu influensera iz Severne Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Slovenije, sa ciljem da obezbedi raznovrsne objave i da na najlepši način prenese doživljaje iz Srbije, navedeno je u saopštenju.

Grupa influensera tokom boravka u Srbiji imaće priliku da se upozna sa kulturno-istorijskim spomenicima, uživa u prelepim pejzažima, otkrije gradove i gastronomsku ponudu Donjeg Podunavlja.

- Srebrno jezero, tvrđave Golubac i Ram, Arheološko nalazište Lepenski vir, Nacionalni park Đerdap, samo su neke od destinacija koje će obići i čije će tajne i lepote otkriti. Kroz svoje objave i lična iskustva dodatno će pojačati promociju i plasman naših destinacija na turističkim tržištima zemalja u regionu - stoji u saopštenju.

Kako se ističe, turisti iz zemalja u regionu tradicionalno su među top 10 po broju dolazaka i broju noćenja.

- Očekujemo da će u periodu isred nas broj gostiju iz zemalja u okruženju biti u porastu i da ćemo beležiti sve bolje turističke rezultate - dodaje se.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.