NavMenu

EBRD angažuje konsultantsku firmu za razvoj preduzeća Infrastruktura železnice Srbije

Izvor: eKapija Sreda, 24.05.2023. 10:27
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay.com/Christo Anestev)Ilustracija
Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) planira da angažuje konsultantsku firmu za sprovođenje 18-mesečnog projekta tehničke podrške koji ima za cilj unapređenje komercijalnog i operativnog razvoja preduzeća Infrastruktura železnice Srbije. Ukupan budžet nabavke je do 400.000 EUR.

EBRD, inače, daje kredit Republici Srbiji u korist Infrastrukture železnice Srbije, kojim će se finansirati rehabilitacija i dogradnja železničke infrastrukture železničkog koridora 10 železničke pruge Beograd-Niš u cilju povećanja brzine na deonici do 200 km/h, uz poboljšanje kvaliteta usluga za prevoz putnika i transport robe.

Projekat takođe obuhvata i tehničku podršku u cilju unapređenja poslovanja i jačanja kapaciteta Infrastrukture železnice Srbije.

Poziv je otvoren do 12. juna 2023. godine.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

02.06.2023.  |  Finansije

Da li je u Srbiji moguće zameniti švedske, danske i norveške krune?

Usled učestalih pitanja građana o mogućnosti zamene norveške, švedske i danske krune u formi efektivnog stranog novca za dinare na domaćem deviznom tržištu, Narodna banka Srbije je saopštila da su u pitanju valute kojima je dozvoljena trgovina na domaćem deviznom tržištu. Ipak, kada je reč o danskoj i norveškoj kruni, poslovne banke iz inostranstva s kojima u poslovima kupoprodaje efektivnog stranog novca najčešće sarađuju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.