NavMenu

World Transport Overseas - Prevoz više od 88.000 kubika robe LCL konzolama je najveći pokazatelj rasta kompanije

Izvor: eKapija Ponedeljak, 29.05.2023. 09:31
Komentari
Podeli
Bogdan Gavrilović, generalni direktor (Foto: WTO)Bogdan Gavrilović, generalni direktor
Grupacija World Transport Overseas (WTO) koja nudi inteligentna transportna rešenja, u prošloj godini ostvarila je promet od preko 105 mil EUR i imala više od 45.000 prevezenih TEUsa.

- Nakon finalnog podvlačenja crte za prethodnu godinu, rezultati Grupacije su više nego impresivni, a targeti kompanije za 2022. su postignuti – navode u WTO-u.

Dodaju da bitniji pokazatelj za kompaniju i dalje ostaje glavni fokus delovanja firme, a to su LCL konzole:

- Njima smo u prethodnoj godini prevezli više od 88.000 kubika robe, što je i najveći pokazatelj rasta naše kompanije.

Ipak, kada je najbitniji pokazelj uspešnosti poslovanja u pitanju, a to su ljudi, WTO ističe da u više od 20 kancelarija u 12 zemalja, trenutno radi više od 250 zaposlenih.

- To našu kompaniju čini jednom od najuspešnijih lokalnih firmi u našoj branši – s ponosom navode.

A kada je reč o zaposlenima, došlo je i do promene u rukovodstvu beogradske kancelarije kompanije.

Kancelarija je dobila novog generalnog direktora i menadžere sektora a, kako kažu, obe menadžerske linije popunjene su ljudima koji su svoj špediterski zanat i ispekli u WTO-u, svojim dugogodišnjim radom u firmi.

- Uz sjajnu energiju, proširen sastav, kao i nove, znatno modernije i veće kancelarije, naš tim je više nego spreman da odgovori na svaki zahtev naših klijenata – poručuju.

Iz WTO navode da su u skladu sa strategijom Grupacije, pod nazivom "Vision 2030", u toku 2023. godine uspešno otvorili predstavništvo u Albaniji, čije je otvaranje, pored druge kancelarije u Konstanci u Rumuniji, predstavljalo plan za ovu godinu.

Takođe napominju i da otvaranje kancelarije u Americi ostaje kao glavni prioritet za naredni period.(Foto: WTO)


Sjajni utisci sa Sajma u Minhenu

WTO je na nedavno održanom Sajmu logistike u Mihnenu imao svoj štand, na kome su klijenti i partneri imali priliku da diskutuju sa vlasnicima kompanije i menadžerima svake od zemlje u kojoj Grupacija ima predstavništvo.

Iz kompanije ističu da da su ovakvi skupovi od izuzetne važnosti za poslovanje i razvoj branše, generalno.

- Pored mnoštva razgovora sa partnerima, imali smo priliku da na svom štandu ugostimo Larsa Jensena, jednog od najvećih eksperata u oblasti kontejnerskog transporta, sa kojim je diskusija o aktuelnim temama predstavljala veliko iskustvo za svakoga od nas – navode u kompaniji World Transport Overseas.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

04.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Pogledajte kako napreduje izgradnja tunela Laz - Do kraja marta završetak prva dva asfaltna sloja u drugoj polovini tunela (VIDEO)

U desnoj cevi tunela Laz na deonici auto-puta od Preljine do Požege u toku su radovi na elektro-mašinskom i telekomunikacionom opremanju tunela, koji su podeljeni u dve faze - na radove koji se izvode pre izrade prvog asfaltnog sloja, i na radova posle izrade tog sloja, kada se montira fina oprema. Vladimir Petrović, rukovodilac službe nadzora nad radovima u tunelu Laz izjavio je da je u obe tunelske cevi postavljeno 147.995 metara nosača

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.