NavMenu

World Transport Overseas - Prevoz više od 88.000 kubika robe LCL konzolama je najveći pokazatelj rasta kompanije

Izvor: eKapija Ponedeljak, 29.05.2023. 09:31
Komentari
Podeli
Bogdan Gavrilović, generalni direktor (Foto: WTO)Bogdan Gavrilović, generalni direktor
Grupacija World Transport Overseas (WTO) koja nudi inteligentna transportna rešenja, u prošloj godini ostvarila je promet od preko 105 mil EUR i imala više od 45.000 prevezenih TEUsa.

- Nakon finalnog podvlačenja crte za prethodnu godinu, rezultati Grupacije su više nego impresivni, a targeti kompanije za 2022. su postignuti – navode u WTO-u.

Dodaju da bitniji pokazatelj za kompaniju i dalje ostaje glavni fokus delovanja firme, a to su LCL konzole:

- Njima smo u prethodnoj godini prevezli više od 88.000 kubika robe, što je i najveći pokazatelj rasta naše kompanije.

Ipak, kada je najbitniji pokazelj uspešnosti poslovanja u pitanju, a to su ljudi, WTO ističe da u više od 20 kancelarija u 12 zemalja, trenutno radi više od 250 zaposlenih.

- To našu kompaniju čini jednom od najuspešnijih lokalnih firmi u našoj branši – s ponosom navode.

A kada je reč o zaposlenima, došlo je i do promene u rukovodstvu beogradske kancelarije kompanije.

Kancelarija je dobila novog generalnog direktora i menadžere sektora a, kako kažu, obe menadžerske linije popunjene su ljudima koji su svoj špediterski zanat i ispekli u WTO-u, svojim dugogodišnjim radom u firmi.

- Uz sjajnu energiju, proširen sastav, kao i nove, znatno modernije i veće kancelarije, naš tim je više nego spreman da odgovori na svaki zahtev naših klijenata – poručuju.

Iz WTO navode da su u skladu sa strategijom Grupacije, pod nazivom "Vision 2030", u toku 2023. godine uspešno otvorili predstavništvo u Albaniji, čije je otvaranje, pored druge kancelarije u Konstanci u Rumuniji, predstavljalo plan za ovu godinu.

Takođe napominju i da otvaranje kancelarije u Americi ostaje kao glavni prioritet za naredni period.(Foto: WTO)


Sjajni utisci sa Sajma u Minhenu

WTO je na nedavno održanom Sajmu logistike u Mihnenu imao svoj štand, na kome su klijenti i partneri imali priliku da diskutuju sa vlasnicima kompanije i menadžerima svake od zemlje u kojoj Grupacija ima predstavništvo.

Iz kompanije ističu da da su ovakvi skupovi od izuzetne važnosti za poslovanje i razvoj branše, generalno.

- Pored mnoštva razgovora sa partnerima, imali smo priliku da na svom štandu ugostimo Larsa Jensena, jednog od najvećih eksperata u oblasti kontejnerskog transporta, sa kojim je diskusija o aktuelnim temama predstavljala veliko iskustvo za svakoga od nas – navode u kompaniji World Transport Overseas.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.09.2023.  |  Građevina, Saobraćaj

Ponovo pokrenuta priča o tunelu od Mosta na Adi do Autokomande

Ideja za izgradnju tunela od hipodroma, odnosno Mosta na Adi do Autokomande, stara je kao i priča o mnogim drugim infrastrukturnim projektima koji decenijama postoje isključivo u planovima. Pre sedam, osam godina, gradska vlast najavljivala je početak gradnje te tunelske veze za 2018. godinu, onda je usledilo zatišje uz nezvanične informacije da se od tog projekta do daljeg odustalo da bi posle današnjeg sastaanka sa delegacijom iz

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.