NavMenu

Kraljevačka firma KDS-M planira gradnju sedmospratnice na Vračaru (FOTO)

Izvor: eKapija Subota, 13.05.2023. 11:49
Komentari
Podeli
Projektovani izgled zgrade (Foto: Urbanistički projekat/ BK-Urbing)Projektovani izgled zgrade
Beogradski Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove oglasio je javnu prezentaciju urbanističkog projekta za izgradnju stambeno-poslovnog objekta, spratnosti Po+P+6+Ps, u Mišarskoj ulici, broj 9 na Vračaru.

Projektom je predviđena gradnja zgrade ukupne BRGP 3.704 m2 (podzemno 937 m2 i nadzemno 2.767 m2).

Zemljište obuhvaćeno granicom urbanističkog projekta je izgrađeno građevinsko zemljište. Na površini obuhvaćenoj granicom predmetnog projekta nalazio se izgrađeni objekat koji je, kako se u projektu navodi, u međuvremenu uklonjen. Ukupna površina obuhvaćena granicom urbanističkog projekta iznosi oko 573 m² , od čega je površina pod objektom bila 217 m².

(Foto: Urbanistički projekat/ BK-Urbing)
Objekat spratnosti 2Po+6+Ps, treba da sadrži dve podzemne etaže na kojima je planiran garažni prostor i tehničke prostorije. Kolski pristup podzemnim etažama u kojima su smešteni prostori za parkiranje vozila, je obezbeđen iz Mišarske ulice (u gražu se silazi auto-liftom).

Projektovano je ukupno 22 parking mesta, kao i 13 stana i dva lokala.

(Foto: Urbanistički projekat/ BK-Urbing)
Zahtev za potvrđivanje urbanističkog projekta podneo je BK-Urbing d.o.o. iz Kraljeva, u ime investitora KDS-M d.o.o. iz Kraljeva.

Javna prezentacija trajaće do 26. maja 2023. godine.

Lokacija:
Google Maps
Komentari
Vaš komentar

Top priče

05.06.2023.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj

Kineska kompanija Jiangsu Lianbo Precision Technology Co planira investiciju u CT Parku u Novom Sadu - Najavljeno 500 radnih mesta i fabrika od 14.000 kvadrata

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić za Dnevnik je rekao da kineska kompanija Jiangsu Lianbo Precision Technology Co. ltd planira da investira u industrijskom parku CTPark Novi Sad East koji se nalazi na kaćkoj petlji. - Nakon više meseci pregovora uspeli smo da dobijemo još jednu veliku investiciju koja donosi 500 radnih mesta - fabriku renomirane kineske kompanije Jiangsu Lianbo Precision Technology Co. ltd koja će se prostirati u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.